Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

спортивна хроніка

Дата: 29.09.2024 11:07
Кількість переглядів: 46

Фото без опису28 вересня на базі Нехворощанського ліцею та БДЮТ відбулася спартакіада на кращий спортивний старостат нашої громади. Цього разу нехворощани, соколовобалківці та маячківці вели між собою боротьбу одразу в п’яти видах спорту.

   Відкриваючи свято, інструктор з фізичної культури відділу освіти Юрій Любимський привітав присутніх та пояснив правила проведення змагань. І спочатку запросив стати уболівальниками гирьовиків, які першими вийшли на поле, щоб показати свою богатирську силу. Кожному відводилося 5 хвилин, упродовж яких спортсмен повинен виважити на витягнуту руку пудову гирю якнайбільшу кількість разів. Соколовобалківський СО представляв Костянтин Волошин, якому вдалося підняти спортивний снаряд 71 раз. Валерій Сім’ян, котрий представляв Маячківський СО, підняв гирю 109 разів. А найкращий результат показав нехворощанин Олександр Савченко, він зумів під гучні оплески присутніх виважити тягарець 124 рази.

   Потім спортсмени розійшлися по чотирьох локаціях. На полі зі штучним покриттям почалися змагання з міні-футболу, у спортивній залі ‒ з волейболу, біля альтанки ‒ з дартсу, а в БДЮТ ‒ з настільного тенісу.

   У загальнокомандному заліку першість вибороли нехворощанські спортсмени, а маячківські та соколовобалківські ‒ відповідно друге і третє місця.

   Підбиваючи підсумки, Юрій Любимський подякував спортсменам за участь у змаганнях, а захисникам ‒ за можливість проводити такі заходи. Запросив присутніх вшанувати хвилиною мовчання загиблих воїнів. І насамкінець оголосив результати спортивних баталій та нагородив їх учасників пам’ятними медалями, а командам вручив дипломи сільської ради і кубки.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь