Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ярмаркували у соколовій балці

Дата: 30.09.2024 17:11
Кількість переглядів: 45

Фото без описуОсобливе дійство розгорнулося сьогодні зранку на подвір’ї Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. Тут вирував благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, ініціаторами якого були учні, їх батьки та працівники навчального закладу. Залюбки долучилися до цього дійства місцеві працівники виконкому, амбулаторії, Будинку культури і дитсадка «Берізка». Привезли свій товар і працівники Андріївського клубу та дитсадка «Дзвіночок»: не тільки смаколики, й обереги та сувеніри. Від себе приготували різноманітну здобу Любов Косик і Яна Колодочка, які випікають короваї на замовлення. Тетяна Бугорська принесла солодощі. Світлана Знайко ‒ мама нашого захисника Олексія Знайка, ‒ винесла на продаж власноруч виготовлені жіночі прикраси з бісеру. Навіть доєдналися нехворощани, чиї діти зараз відвідують дитсадок у Соколовій Балці, вони теж передали повні пакети солодощів.

   Отож товарів було ‒ очі розбігаються! Тут вам і короваї, і торти, тістечка, пироги і пиріжки (з солодкою начинкою та з капустою), і запечені в тісті сосиски, корзинки, цукерки, піца, печиво. А ще фрукти, компоти, соки, фруктові желе в стаканчиках. Крім того, бажаючі могли посмакувати козацьким кулішом. І все це менш як за годину зникло зі столів, бо купували не тільки діти, які дружно висипали на подвір’я (надто ж смачний цей ярмарок!), а й чимало дорослих соколовобалківців прийшли запастися солодощами і водночас зробити свій фінансовий внесок на користь українського війська.

   Перед ярмаркуванням присутніх привітали старшокласники та пані Осінь, потім запросили до слова керівницю закладу Ларису Поглазову. «Сьогоднішнє дійство об’єднало усіх нас заради спільної мети – здобуття Перемоги! ‒ звучало з вуст Лариси Анатоліївни. ‒ Я дякую кожному, хто долучився до підготовки цього ярмарку, не стояв осторонь, хто старався і приніс свою продукцію. Ми пишаємося нашими учнями, батьками, педагогами і працівниками, нашими односельцями, які демонструють згуртованість. Дякуємо і захисникам, які допомагають нам тримати наш освітній фронт, а ми допомагатимемо їм наближати мир в Україні. Тож ярмаркуймо на славу!».

   Тепер настав час оголосити результат. За виставлені на продаж товари вторгували 41 тис. 714 грн., крім того 8286 грн. покупці задонатили у виставлену для збору коштів скриньку. Отже, загалом зібрали і вторгували рівно 50 тисяч гривень! За рішенням організаторів ярмарки, ці кошти використають на потреби воїнів-земляків.

   Чудовий результат! Соколовобалківці й андріївці – молодці! Вони зробили гідний внесок у наближення Перемоги! Недарма під час урочистого відкриття ярмарку ведучі запевнили: «У єдності можливо все!».

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь