Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

триває ремонт доріг

Дата: 02.10.2024 22:37
Кількість переглядів: 40

Фото без описуЩе стоять теплі погожі дні, однак не забуваймо: зима вже на порозі! До настання холодів та негоди належить багато зробити, в тім числі подбати про дороги ‒ наскільки дозволяють фінансові й матеріально-технічні ресурси.

   Якраз у ці дні триває ямковий ремонт доріг на території Маячківського та Соколовобалківського старостинських округів. Зокрема, лагодиться ділянка дороги від траси «Нехвороща-Соколова Балка» у бік Шедієвого, Лівенського та Маячки. Цей відрізок автошляху збудований більш як пів століття тому, і не розрахований на сучасне навантаження. Однак за нинішніх умов годі сподіватися на те, щоб капітально відновити дорожнє полотно, доводиться задовольнятися ямковим ремонтом. Такий ремонт проводився три роки тому, але за цей час на асфальті з’явилися нові вибоїни, що ускладнюють рух транспорту, в тім числі шкільних автобусів.

   На дорозі, що пролягає через село Соколова Балка, вже ліквідовано найбільш проблемні ділянки асфальтного покриття.

   Ремонт проводить Нехворощанська сільська рада за фінансової співучасті ТОВ «Чиста криниця», СТОВ «Говтва» і ТОВ «Добробут», керівництву яких висловлюємо подяку від імені жителів громади. Приємно, що керівництво з розумінням підійшло до проблеми і погодилося допомогти її вирішити, надавши від себе частину необхідних коштів.

   Підрядником, тобто безпосереднім виконавцем робіт виступає Агентство місцевих доріг Полтавської області. Сподіваємося, дорожники виконають поставлені завдання вчасно і якісно. За цим здійснює контроль керівництво громади. Учора голова ТГ Віктор Дубович зустрівся з дорожниками, аби визначити об’єм і період проведення робіт, щоб найближчим часом основні дороги, що з’єднують наші старостати, були в нормальному стані.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь