Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

свято у соколовобалківській школі

Дата: 04.10.2024 21:57
Кількість переглядів: 40

Фото без описуСьогоднішній ранок для учнів, педагогів та всіх працівників Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. розпочався з урочистостей та святкового заходу, підготовленого старшокласниками. На свято з нагоди Дня працівників освіти прибули керівники громади: голова Віктор Дубович та його заступниці Ольга Хоменко і Зоя Короленко, а також начальниця відділу освіти Ірина Шерстюк.

   «Нині я радий бачити вас усміхненими, бо наближається одне з головних свят у вашому житті, коли всі про вас говорять лише теплими, щирими словами і дякують вам за повсякденну працю заради молодого покоління українців, ‒ звернувся до вчительського колективу Віктор Олександрович. ‒ Батьки доручили вам найцінніше ‒ своїх дітей, з яких ви формуєте особистості, готуєте їх до дорослого життя. При цьому ви їм віддаєте свої знання, ділитеся життєвим досвідом, підтримуєте, оберігаєте від хибних кроків і націлюєте на достойні вчинки. Я пишаюся високими досягненнями вашого навчального закладу, це результат вашої щоденної старанної праці. Зичу вам здоров’я, нових успіхів, талановитих учнів та шани від їхніх батьків!».

   «Дійсно, це свято для вас друге по значимості після дня народження, ‒ зазначила Ірина Миколаївна. ‒ Бажаю кожному з вас добра, тепла, достатку, радості від життєвих досягнень. Хай здоров’я не підводить, терпіння не вичерпується, підтримки від колег та значимих успіхів ваших учнів!».

   Під оплески присутніх керівники вручили кільком педагогам відзнаки. Зокрема, Подяку Полтавської обласної ради «за сумлінну працю, значний особистий внесок в реалізацію державної політики в галузі освіти, впровадження сучасних методів навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди професійного свята» одержала директорка закладу Лариса Поглазова, Грамоти департаменту освіти і науки Полтавської ОВА ‒ педагог-організатор Тетяна Зінченко та вчитель історії Юрій Диряга, Грамоти сільської ради ‒ вчителі Ростислав Яловега, Тамара Романченко і Надія Гецко, а Грамоти відділу освіти ‒ вчителі Надія Авдєєва, Людмила Деряга, Олена Маслак, Яна Пилипенко і Катерина Яхно.

   Продовжилося святкування концертною програмою, підготовленою майбутніми випускниками.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь