Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

привітали дитсадківців

Дата: 04.10.2024 21:59
Кількість переглядів: 44

Фото без описуКінець вересня і початок жовтня для працівників дошкільних навчальних закладів ‒ особливий період, бо в цю пору вони відзначають аж два професійних свята: День дошкілля і День працівників освіти. Отож двічі приймають на свою адресу щирі вітання від вихованців та їх батьків. А сьогодні дитсадківці Нехворощанщини приймали поздоровлення від керівництва громади. І хоч в окремих випадках момент візиту припав на оголошення повітряної тривоги, і діти перебували в укриттях, це не зіпсувало позитивного настрою.

   Голова ТГ Віктор Дубович та його заступниці Ольга Хоменко і Зоя Короленко, а також начальниця відділу освіти Ірина Шерстюк особисто відвідали Андріївський ДНЗ «Дзвіночок», Соколовобалківський ДНЗ «Берізка» та Маячківський ДНЗ «Перлинка» (сюди завітала й заступниця голови Іванна Івашкевичус), і в усіх колективах бажали працівникам успіхів, натхнення, упевненості у власних силах, щоб робота приносила суцільне задоволення! А малечі ‒ зростати під мирним небом фізично здоровими, життєрадісними, щасливими!

   Принагідно гості вручили відзнаки кільком працівницям названих ДНЗ: Грамотами виконкому сільської ради нагороджені виховательки Ольга Підріз і Людмила Булига, помічниця вихователів Катерина Ворона. Грамотами відділу освіти ‒ Валентина Скуб, завідувачка господарством Лілія Литвин, двірниця Вікторія Мосієнко.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь