Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

...і святковий торт!

Дата: 04.10.2024 23:40
Кількість переглядів: 45

Фото без описуНа початку святкування Дня працівників освіти, що проходило у фоє Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. акад. Левицьких, присутніх привітав директор закладу Василь Маслей. Побажав колегам і колежанкам упевнено іти до нових висот у своїй професії, примножувати здобутки і чути вдячні слова за свою працю кожного дня.

   Василь Васильович представив гостей свята: голову громади Віктора Дубовича, його заступниць Зою Короленко, Іванну Івашкевичус та Ольгу Хоменко, начальницю відділу освіти Ірину Шерстюк.

   «Мені приємно бачити усміхненими людей, які виховують майбутні покоління свідомих українців, ‒ говорив у виступі Віктор Олександрович. ‒ Ви маєте вагомі результати у навчальному процесі, тож так тримати! До вас їдуть діти з сусідніх сіл, отож ми з вами на вірному шляху. Між нами є плідна співпраця, і вона дає позитивні результати. Тому зичу здоров’я, добробуту, нових успіхів, і щоб любов до професії педагога з роками тільки посилювалась!».

   Терпіння, радості, добра, достатку бажала колегам Ірина Миколаївна: «Хай учні будуть вашим натхненням і вашою гордістю. Хай на душі завжди буде сонячно і тепло, як ця осіння пора, коли приходить наше професійне свято!».

   В.Дубович та І.Шерстюк вручили маячківським педагогам відзнаки. Подяку Полтавської обласної ради одержав Василь Маслей, Грамоту департаменту освіти і науки Полтавської ОВА ‒ вчитель трудового навчання і технологій Сергій Романченко, Грамоти виконавчого комітету сільської ради ‒ заступниця керівника з навчально-виховної роботи Людмила Теличко та вчителька інформатики Оксана Гринь. Грамоти відділу освіти ‒ вчителі Марина Войнича, Любов Заїка, Яна Карповець, Світлана Куценко, Оксана Теличко.

   Класна керівниця випускного класу Любов Олексіївна Заїка подякувала гостям за привітання, за увагу й підтримку. І від імені своїх учнів презентувала прем’єру жартівливого відеофільму, знятого до свята педагогів. А діти подарували вчителям великий святковий торт.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь