Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Вдячні слова, вітання, нагороди…

Дата: 05.10.2024 21:05
Кількість переглядів: 41

Фото без описуІ все це їм ‒ нехворощанським педагогам, сіячам доброго, мудрого, вічного. Тим, хто упродовж багатьох років практики дав путівку в життя багатьом юнакам та дівчатам. І хто робить перші кроки на педагогічній ниві. Їх усіх об’єднує відданість обраній професії, бажання підібрати «ключик» до кожного дитячого серця і зростити справжніх патріотів України. А в цю жовтневу пору їх об’єднує ще й професійне свято ‒ День працівників освіти.

   Учора з цієї нагоди вони зібралися в актовій залі, де на них чекав невеликий концерт, підготовлений одинадцятикласниками ‒ майбутніми випускниками. А перед тим до присутніх звернулися керівниця ліцею Тетяна Грицай та гості ‒ голова громади Віктор Дубович і начальниця відділу освіти Ірина Шерстюк. Багато теплих, щирих і доброзичливих слів почули педагоги з їхніх вуст. Всі говорили про роль учителя в житті кожної людини, про здобутки ліцеїстів у навчанні та командну роботу всього колективу. Зазначалося, що успіхи й досягнення кожного випускника цього навчального закладу починаються від мудрих настанов Учителя, від переданих ним знань.

   Тетяна Леонідівна дякувала колегам за згуртованість, розуміння і відповідальність у роботі. Віктор Олександрович запевнив, що пишається ліцеєм і робитиме все можливе, аби він невпинно розвивався, а вчителі й учні мали належні умови для комфортної роботи та навчання. Ірина Миколаївна зазначила, що Нехворощанський ліцей ‒ один з небагатьох навчальних закладів, який, попри епідемію коронавірусу, а потім повномасштабне вторгнення ворогів в Україну, не послабив свої позиції, а старався максимально використовувати можливості для навчання за партами у шкільному приміщенні, і брати участь в усіх конкурсах та предметних олімпіадах. Ретельно готував дітей до вступу у вищі навчальні заклади, до успішного складання ЗНО.

   Виступаючі бажали, щоб на уроках панувала атмосфера довіри, радості та віри у власні сили. Щоб життя повнилося наснагою та оптимізмом, а педагогічна майстерність з кожним роком вдосконалювалася.

   Потім настав найприємніший момент ‒ вручення відзнак. Грамоту Полтавської обласної ради одержала керівниця ліцею Тетяна Грицай, Грамоти Департаменту освіти Полтавської ОВА ‒ вчителі Оксана Забрудська, Надія Шерстюк, Людмила Жорняк. Грамоти виконкому сільської ради ‒ вчителі Катерина Лепська і Катерина Шевченко. Грамоти відділу освіти ‒ вчителі Євгенія Солодовник, Марина Рубан-Шерстюк, електромонтер Олександр Костяний, водії шкільного автобуса Вадим Дейнека та Сергій Бабенко. Грамотами адміністрації ліцею ‒ вчителі Юлія Воротник, Наталія Михайлина, Людмила Кравчук, Юрій Кравчук, Лариса Любимська, Василь Жорняк, шеф-кухарка Валентина Тищенко і водій шкільного автобуса Денис Петриченко.

   ПРЕССЛУЖБА ТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь