Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

дружні шедіївці - приклад для інших!

Дата: 16.10.2024 17:06
Кількість переглядів: 29

Фото без описуЗміни починаються із кожного з нас! Не потрібно чекати, доки зробить хтось інший: впорядкує громадські місця, причепурить кладовища. Сьогодні ми повинні бути активними й докладати максимум зусиль для будь-якого покращання в нашій громад!

   Шедіївці завжди у цьому питання були взірцем! Пишаюсь вами, шановні земляки! Дякую за вашу сумлінність! Сьогодні ви активно відгукнулися на оголошення і дружно прийшли прибрати центральне кладовище села. Активно вирубували, вигрібали, викошували. І в результаті всі одержали велике моральне задоволення від проведеної роботи.

   Дещо раніше почали прибирати прилеглу територію працівники благоустрою, потім зібралися жителі села. Майже кожний, хто був на толоці, доклав особисті зусилля і не пожалів свого часу. Крім того, зробив для себе деякі висновки: хтось вголос, а хтось мовчки... Бо жаль, що іноді місця вічного спочинку так заростають бур’янами! Ніби рідні не навідуються до могил. Але соромно не нам, бо ми вийшли і навели порядок!

   Висловлюю подяку всім, хто відклав свої справи та прийшов на допомогу. Зокрема, Олександру Вікторовичу Герасименку за те, що своїм трактором вивіз сміття й гілки. Сьогодні  неймовірно багато людей (47 чоловік) з такого маленького села з розумінням і відповідальністю сприйняли наші заклики і вийшли на толоку! Ви показали гарний приклад мешканцям інших сіл. Щиро дякую кожному та кожній!

   Вкотре звертаюся до всіх жителів Маячківського старостинського округу з проханням підтримувати  загальну чистоту та порядок на кладовищах, не створювати  хаотичних сміттєзвалищ, відносити сміття до спеціально відведених місць!

   Іванна ІВАШКЕВИЧУС,

заступниця голови громади



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь