Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

спортивна хроніка

Дата: 16.10.2024 17:08
Кількість переглядів: 20

Фото без описуЯк і кожен вид спорту, спортивне орієнтування викликає азарт і вимагає неабиякої кмітливості. Адже головне завдання тут ‒ на малознайомій місцевості за допомогою карти та компаса якнайшвидше подолати дистанцію, відвідавши контрольні пункти.

   Втім, учасники сьогоднішніх змагань, що проходили на базі Нехворощанського ліцею в рамках проведення ІІ етапу проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», впоралися з поставленим завданням на «відмінно»!

   На початку спортсменів Нехворощанського, Маячківського та Соколовобалківського навчальних закладів привітали   інструктор з фізичної культури відділу освіти Юрій Любимський та вчитель фізичної культури Григорій Касян.

   І ось настала мить підбиття підсумків та вручення нагород ‒ пам’ятних медалей і Дипломів відділу освіти. За рішенням суддівської колегії, в молодшій групі серед дівчат перше місце посіла Валерія Бугайова, друге ‒ Олександра Баштанник, третє ‒ Марія Касян. Серед хлопців ‒ Дмитро Ковтун (перше місце) і Назар Алєксєєнко (друге

місце).

   У старшій групі хлопців перше місце виборов Денис Красько, друге ‒ Віктор Поглазов, третє ‒ Максим Гринь.

   Серед дівчат старшої групи нагороджені: за перше місце ‒ Варвара Телятник, друге ‒ Вікторія Орлянська, третє між собою розділили Дарина Зінченко і Таміла Чуб.

   Насамкінець Юрій Любимський ще раз привітав юних учасників зустрічі з успішним проведенням змагань і побажав нових спортивних перемог.

   ПРЕССЛУЖБА ГРОМАДИ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь