Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

засідання виконкому

Дата: 17.10.2024 15:11
Кількість переглядів: 26

Фото без описуСьогодні відбулося засідання виконкому сільської ради, яке вів голова ТГ Віктор Дубович.

   У ході роботи присутні затвердили план дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах водопостачання та водовідведення під час проходження осінньо-зимового періоду на території громади (інформувала начальниця служби у справах дітей ВК Ганна Каракуця). Дотримання цього плану дій покладається на сільський комунгосп.

   Одноголосно дали згоду на повідомну реєстрацію колективного договору між адміністрацією та профкомом Нехворощанського ліцею на 2024-2029 роки, затвердили виконання бюджету сільської ради за 9 місяців поточного року. Також погодили включення до фонду ЗС ЦЗ та взяття на облік найпростішого укриття, облаштованого на території дитсадка «Сонечко». З цих питань інформувала заступниця голови ТГ Зоя Короленко.

   У «різному» Віктор Дубович розповів, що в цілому громада готова до початку опалювального періоду, і загалом до зими. Забезпечені електрогенераторами, є снігоочисна техніка. Проте в умовах війни важко робити якісь прогнози щодо майбутньої зими і передбачити всі труднощі, які можуть виникнути. Тому важливо бути згуртованими, аби протистояти можливим викликам.

   ПРЕССЛУЖБА ГРОМАДИ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь