Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Головне управління ДПС у Полтавській області

Податківці Полтавщини роз’яснювали платникам особливості застосування РРО/ПРРО в ТРЦ «Екватор»

         Фахівцями Головного управління ДПС у Полтавській області  з метою проведення роз’яснювальної роботи з фізичними особами – підприємцями платниками єдиного податку, щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій у зв’язку із прийняттям Закону України від  30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей  оподаткування у період дії воєнного стану» було організовано  зустріч із платниками податків.

14:26:27 17.08.2023

Податківці Полтавщини провели воркшоп щодо Закону України 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану»

Податківці Полтавщини провели воркшоп щодо Закону України 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану»

14:20:56 17.08.2023

Робочі зустрічі податківців Полтавщини з підприємцями

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області розпочали цикл робочих зустрічей із фізичними особами-підприємцями з питань роз’яснення норм Податкового кодексу України, зокрема щодо новацій, внесених Законом України  від 30 червня 2023 року  № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей  оподаткування   у період дії воєнного стану».

14:19:18 17.08.2023

Інформаційна підтримка кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування

До 1 вересня 2022 року в Україні триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування, під час якої громадяни мають можливість добровільно задекларувати активи, з яких раніше не були сплачені податки.

14:12:34 03.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь