Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новосанжарське управління Полтавської філії Полтавського обласного центру зайнятості

Знайдіть роботу на безоплатному проєкті «Перспектива»

Проєкт зі сприяння працевлаштуванню «Перспектива» запрошує до участі людей, які шукають роботу, хочуть працювати на себе, пройти курси професійного навчання або підвищити кваліфікацію.   Команда проєкту приділяє максимальну увагу кожному учаснику та учасниці, надає персоналізовану підтримку, враховує їхні потреби, цілі та обставини життя. 

14:40:22 18.03.2024

ДО УВАГИ ШУКАЧІВ РОБОТИ!

ПРАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» запрошує осіб без вимог до статі, освіти та досвіду роботи, які бажають  працювати та згодні пройти навчання на підприємстві за наступними професіями: 

09:14:49 15.02.2024

Оновлено єдиний портал вакансій

У вересні 2022 року запрацював новий сервіс з пошуку роботи під назвою “Єдиний портал вакансій”. Це спільний проєкт Мінекономіки, Державної служби зайнятості та шести провідних сайтів з пошуку роботи – work.ua, robota.ua, novarobota.ua, pidbir.com, grc.ua, ua.jooble.org . Щоденно на сайті налічується  близько 200 тисяч вакансій, які оновлюються в режимі онлайн. 

10:47:36 12.02.2024

до уваги роботодавців

За додатковою інформацією можна звертатись до Новосанжарського управління Полтавської філії Полтавського обласного центру зайнятості за адресою: смт.Нові Санжари вул.Пролетарська, 2в або за телефоном 0631183028.

13:06:42 16.01.2024

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ПРОПОНУЄ СКОРИСТАТИСЯ УНІКАЛЬНОЮ НАГОДОЮ – ОТРИМАТИ ВАУЧЕР НА НАВЧАННЯ

Не зареєстровані як безробітні особи мають право отримати у службі зайнятості ваучеру на освіту. (Для отримання ваучера перебувати на обліку в службі зайнятості не потрібно!!!).  Вибір професії (спеціальності), форми навчання та навчального закладу здійснюється особою. Навчання можливе без відриву від роботи.

11:27:29 04.01.2024

Навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни

Постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року №984 затверджено Порядок реалізації експериментального проекту з організації навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості. 

11:25:47 13.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь