A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Оголошення

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ ТА АБІТУРІЄНТІВ НАШОЇ ГРОМАДИ

У цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога. У зв'язку з цим хочемо потурбуватися про наступне покоління нашої держави і надати можливість юним українцям отримати безкоштовне навчання. Запрошуємо студентів та абітурієнтів Нехворощанської громади взяти участь у соціальній програмі Scholarship.

20:04:48 26.03.2024

СОЦІАЛЬНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ТА ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ВІД ТРАНСПОРТНОЇ КОМПАНІЇ «ГРУЗАР»

У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

16:09:42 19.03.2024

запрошуємо до конкурсу малюнків

З метою привернення уваги до охорони довкілля та дбайливого ставлення до природних ресурсів, поширення екологічних знань, проведення просвітницької роботи, а також з нагоди Дня довкілля, який цього року відбудеться 20 квітня, Департамент екології та природних ресурсів Полтавської обласної військової адміністрації (далі – Департамент) з 20 березня 2024 року по 10 квітня 2024 року проводить конкурс живопису «Багатство природи» (далі – Конкурс).

16:08:47 19.03.2024

візит в оноківську громаду

Дуже важливо в процесі децентралізації обмінюватися напрацюваннями в громадах, щоб було можливим реалізувати свої задуми та переймати iдеї колег для ефективного розвитку ТГ. Вчора, 12 березня, на запрошення Оноківської громади, що на Закарпаттi, було проведено зустріч в рамках обмiну досвiдом та підписання меморандуму про співпрацю з командою Нехворощанської громади. Програма роботи була дуже насичена та спрямована на аналіз роботи наших громад. Маємо надію, що кращі моменти в роботі колег ми будемо всіляко втілювати в життя. Всi напрацювання будуть спрямованi на покращення освiти, медицини, сфери обслуговування та покліпшення добробуту наших людей! Велика вдячність за теплу зустріч голові Оноківськоі громади Марії Коваль та Iвану Дем’янчуку за органiзацiю вiзиту!   Віктор ДУБОВИЧ

14:49:21 13.03.2024

Як вберегтися від інфекційних захворювань в період повені

Період весняної повені особливо небезпечний для тих, хто живе поблизу річки, ставка, водойми. Унаслідок весняного паводка, навіть при відсутності затоплення чи підтоплення, до підземних ґрунтових вод, а отже, й до свердловин, колодязів, каптажів природних джерел із скотомогильників, кладовищ, убиралень, хлівів, сміттєзвалищ та інших забруднених територій можуть потрапити збудники інфекційних захворювань: туберкульозу, лептоспірозу, черевного тифу, сибірки, вірусних гепатитів, яйця та личинки гельмінтів, цисти лямблій, дизентерійних амеб, балантидія кишкового та ін. У зв'язку з цим існує ризик спалахів інфекційних хвороб.

12:00:48 05.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь