A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Оголошення

важливо знати!!!

❗ГРОШІ ЗА ЛАЙКИ? НЕ ВІРТЕ НІКОМУ! ЦЕ НОВА СХЕМА ШАХРАЙСТВА! Вам напишуть з пропозиціями заробити грошей за "лайки" та репости, можливо навіть заплатять 100-200 грн. Ви вже на гачку! Пізніше викрадуть доступ до банківської картки або змусять придбати товар по "супер вигідним цінам". Відмовитися буде дуже складно, тому не хапай наживку, відразу скажи - НІ! Як діяти:

14:43:48 08.12.2023

ЗУПИНИ ПСИХОЛОГІЧНЕ НАСИЛЬСТВО!

Словесні образи, постійні звинувачення, приниження та встановлення тотального контролю над життям іншої людини – усе це є проявом психологічного насильства.

12:46:31 29.11.2023

національна програма з популяризації англійської мови

Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформує про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect (далі – програма), яка створена з ініціативи Президента України. Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа.

12:45:46 29.11.2023

ВАЖЛИВО! ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

ГУ ДСНС попереджає: 26-27 листопада на території Полтавської області очікуються складні погодні умови ІІ (помаранчевого) рівня небезпечності: значні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями ожеледь; приріст снігового покриву 20-30 см, місцями 40-50 см. Очікуються хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця. Також синоптики прогнозують посилення північно-східного вітру до 17-22 м/с, місцями до 25 м/с.

14:39:05 25.11.2023

ПРОГРАМА ЕКСТРЕНОЇ ПІДТРИМКИ ДОСТУПУ ДО ЗАСОБІВ ДЛЯ ІСНУВАННЯ

🆘 ERC Ukraine / Естонська рада у справах біженців в Україні розпочинає реалізацію «Програми екстреної підтримки доступу до засобів для існування» щоб допомогти постраждалим від збройного конфлікту домогосподарствам Черкаської, Кіровоградської та Полтавської областей досягти прожиткового мінімуму.

11:43:42 17.11.2023

ДО УВАГИ ЖІНОК-ПІДПРИЄМНИЦЬ

Естонська рада у справах біженців в Україні оголошує про відкриття п’ятого відбору на участь у «Програмі розширення можливостей жіночого підприємництва в Україні» для жінок з Кіровоградської, Полтавської та Черкаської областей.

11:41:16 17.11.2023

ВАЖЛИВО! ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ СОКОЛОВОЇ БАЛКИ!

Новосанжарська дільниця експлуатації газорозподільної системи (ДЕГС) Кобеляцького УЕГС повідомляє, що 17 листопада (п’ятниця) з 8:00 до 16:00 год. у с. Соколова Балка БУДЕ ПРИПИНЕНО ГАЗОПОСТАЧАННЯ у межах нижченазваних вулиць та провулків: Садова, Нова, Молодіжна, Ромашковий, Фіалковий, Марківська, Озерна, Спортивний, Квітнева, Миру, Перемоги.

16:03:22 09.11.2023

Притягнення до кримінальної відповідальності не звільняє від мобілізації

Через повномасштабне вторгнення російських військ в Україні було введено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Загальній мобілізації підлягають військовозобов’язані громадяни, які не мають права на відстрочку та були визнані придатними чи обмежено придатними до військової служби. Призов за мобілізацією на сьогодні є основним способом комплектування Збройних Сил України, а військовий облік є, очевидно, однією з основних складових підготовки і проведення мобілізації.

16:01:30 09.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь