A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Оголошення

Другий етап міжнародної спецоперації: Нацполіція спільно з чеськими правоохоронцями затримала учасників злочинної організації

Зловмники створили мережу фішингових сall-центрів на території столиці і ошукали десятки іноземців на майже два мільйони чеських крон, що в еквіваленті складає близько трьох мільйонів гривень. Нагадаємо, у вересні українські чеські правоохоронці припинили діяльність злочинного угруповання. Завдяки аналізу інформації, що містилася у вилученій техніці, поліцейські встановили ще одного організатора «схеми» та вісьмох його спільників.

11:43:29 23.01.2024

ОДНЕ ВРЯТОВАНЕ ЖИТТЯ - ЦЕ ВЖЕ ПЕРЕМОГА!

Полтавський районний сектор №6 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області – запрошує небайдужих громадян до співробітництва у якості волонтерів пробації.

13:51:57 20.01.2024

інформація для жінок-підприємиць

Естонська рада у справах біженців в Україні оголошує про відкриття п’ятого відбору на участь у «Програмі розширення можливостей жіночого підприємництва в Україні» для жінок з Кіровоградської, Полтавської та Черкаської областей.

10:39:37 05.01.2024

Для внутрішньо переміщених осіб діє цифрова платформа безоплатної юридичної допомоги

Міжнародною організацією DRC (Представництво Датської ради у справах біженців в Україні) розроблено цифрову платформу безоплатної правової допомоги для внутрішньо переміщених осіб.

09:57:54 02.01.2024

Безкоштовний онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності»

Фонд Східна Європа у співпраці з Міністерством молоді та спорту України розробили курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності». Він абсолютно безкоштовний і уже доступний на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! Ведучою курсу стала Марічка Падалко, а експертами й експертками – науковці й науковиці Українського інституту національної пам’яті та Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

12:46:39 14.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь