A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Служба у справах дітей

5 ВАЖЛИВИХ НАВИЧОК ДЛЯ ПРИЙОМНИХ БАТЬКІВ ТА ОПІКУНІВ

Стати прийомними батьками, опікунами чи всиновити дитину — дуже складне і важливе рішення. Для цього недостатньо лише бажання, необхідно бути готовими до викликів, труднощів і неочікуваних ситуацій, які чекають на шляху прийняття дитини в сімʼю.

09:04:24 26.09.2023

17 вересня - День усиновлення

Усиновлення - це найкращий захист та турбота для дитини, яка залишилась без батьків. У цей день висловлюємо слова вдячності усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям, які прийняли в свої сім’ї дітей, які при різних обставин втратили найрідніших. Усиновлення – це особлива дорога батьківства, благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами. Це життєвий подвиг. Тож невипадково цей день збігається з християнським святом вшанування пам’яті святих Віри Надії Любові та матері їх Софії.

02:03:26 17.09.2023

Всесвітній день прибирання "World Cleanup Day" 2023

Щороку в третю суботу вересня проходить акція Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», участь у якому приймає понад 190 країн. Цього року акція відбувається під гаслом: «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!».

16:26:09 01.08.2023

ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ

Існує безліч історій втягнення в злочинну діяльність - торгівлю людьми. Кожен раз, коли чуєш про оманливі легкі гроші чи роботу, важливо усвідомлювати, що це може бути пасткою, за якою стоять безжальні злочинці, що використовують обіцянки кращого майбутнього чи легких заробітків (і не тільки), щоб втягнути в протиправні дії потенційних жертв.

02:30:51 30.07.2023

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

Всесвітній день протидії торгівлі людьми, що відзначається 30 липня, має особливе значення для всієї світової спільноти. Започаткований Генеральною Асамблеєю Організації Об'єднаних Націй у 2013 році, цей день акцентує увагу на проблемі порушення прав людини, яка залишається актуальною для кожної країни світу.

16:25:11 28.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь