Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

БУДЕ ПАРК МЕДИКІВ

БУДЕ ПАРК МЕДИКІВ

Нехворощани вже помітили, що на даний час не тільки продовжується реконструкція приміщення нехворощанського медичного закладу, де тривають внутрішні оздоблювальні роботи, а й змінила свій вигляд прилегла територія. Там, де кілька днів тому ще були залишки колишнього пологового відділення та два погреби для зберігання овочів, де росли старі акації – там тепер рівний майдан, спланований потужним бульдозером. Він же розрівняв територію і за приміщенням.  

22:37 11.08.2021

Сьогодні голова громади Віктор ДУБОВИЧ відвідав село Маячка, де зустрівся з працівницями ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких.

Сьогодні голова громади Віктор ДУБОВИЧ відвідав село Маячка, де зустрівся з працівницями ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких.

Зараз територія закладу нагадує невеликий будівельний майданчик, адже тут почали прокладати тротуарні доріжки між корпусами, територію перед центральним входом теж викладуть сучасною плиткою. Водночас іде підготовка до будівництва внутрішнього туалету.  

21:14 09.08.2021

ЗРОСТАЮТЬ МАЙБУТНІ ФУТБОЛІСТИ

ЗРОСТАЮТЬ МАЙБУТНІ ФУТБОЛІСТИ

Добре, коли в селі є база для занять спортом. Як у селі Андріївка – хай і не місце для проведення змагань професійного рівня, та все ж впорядкований завдяки депутату нашої громади Володимиру ЗАМУЛІ та місцевим ентузіастам сільський стадіон.  

22:45 06.08.2021

У НЕХВОРОЩІ ТАНЦЯМ НАВЧАЮТЬ ПРОФЕСІЙНО

У НЕХВОРОЩІ ТАНЦЯМ НАВЧАЮТЬ ПРОФЕСІЙНО

У квітні цього року бажаючі навчитися гарно танцювати зібралися на свою першу репетицію в Нехворощанському Будинку культури, готуючи концерт до 9 травня. Так народився жіночий колектив під назвою «Лебідоньки», учасниками якого є поки що десятеро дорослих жінок, які залюбки відвідують репетиції. Пізніше зібралася група підлітків від 11 до 17 років, які теж приходять на заняття регулярно, двічі на тиждень, а перед важливим виступом і частіше. Не дивлячись на літо – період відпочинку і розваг, ці дівчатка наполегливо тренуються.  

10:21 06.08.2021

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Традиційно щовесни, у переддень Великодня, ми йдемо прибирати сільські кладовища, впорядковувати могили рідних. А потім у багатьох випадках забуваємо про них до наступної весни. І місця вічного спочинку заростають травою, на них з’являється нове сміття зі штучних квітів, які ми самі ж туди принесли і які під сонцем вигоріли і втратили привабливість.  

09:32 04.08.2021

ВАЖЛИВО! ДЛЯ ЖИТЕЛІВ УСІЄЇ ГРОМАДИ!

ВАЖЛИВО! ДЛЯ ЖИТЕЛІВ УСІЄЇ ГРОМАДИ!

Відповідно до рішення сесії Нехворощанської сільської ради від 13 липня ц.р., на території нашої громади встановлено ЩОМІСЯЧНИЙ ТАРИФ на централізоване вивезення твердих побутових відходів у сумі 26 ГРИВЕНЬ, який діє з 1 серпня.  

00:01 03.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь