Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

ТРИВАЄ РЕМОНТ ДОРОГИ ДО МАЯЧКИ

ТРИВАЄ РЕМОНТ ДОРОГИ ДО МАЯЧКИ

Десятки років ця дорога, що з’єднує трасу «Нехвороща–Нові Санжари» з Маячкою не бачила ремонту. Місцями тут вибоїни такі, що не здолати легковиком, водії змушені минати їх узбіччям, натоптавши «грунтівку». Ще гірше – сюди відмовляється їхати рейсовий автобус, шедіївці і лівенчани вже неодноразово порушували цю проблему на різних рівнях. До того ж цією дорогою щодня курсує мікроавтобус нашої громади і теж відчуває на собі всі «принади» бездоріжжя. Тому коли з’явилася можливість зробити хоча б ямковий ремонт, керівництво і депутати нашої громади відразу ж погодились, взявши участь у співфінансуванні цих робіт і виділивши з місцевого бюджету 700 тис. гривень. Стільки ж витратить Агентство місцевих доріг Полтавської області, бригада якого відновлює дорожнє покриття.  

22:45 22.07.2021

ТРИВАЄ КАПРЕМОНТ ХАРЧОБЛОКУ

ТРИВАЄ КАПРЕМОНТ ХАРЧОБЛОКУ

Опорний заклад «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.» активно готується до початку нового навчального року. Зокрема, ліве крило його приміщення нині схоже на маленький будівельний майданчик, бо тут триває капітальний ремонт харчоблоку. Підрядники, а це ТОВ «Компанія «Тоталбуд», після цілковитого демонтажу застарілого обладнання вже замінили системи електроосвітлення, водопостачання, водовідведення та на кухні – опалення. Зараз ведеться будівництво утепленої підлоги, на яку потім ляже красива кахельна плитка, та штукатуряться стіни, після чого вони будуть пофарбовані у привабливі тони. Реалізація цього задуму стала можливою завдяки перемозі в Конкурсі проєктів територіальних громад Полтавської області (600 тис. грн.), виділеним коштам з місцевого бюджету (745 тис. грн.), та зекономленим коштам з минулорічної державної освітньої субвенції.

00:37 22.07.2021

ДО УВАГИ НЕХВОРОЩАН!

ДО УВАГИ НЕХВОРОЩАН!

Сьогодні на базі Нехворощанської сільської бібліотеки почала діяти «БІБЛІОНЯНЯ» для дітей дошкільного віку. Упродовж однієї години діти можуть познайомитися з новинками дитячої літератури, послухати казку, взяти участь у пізнавальних іграх та конкурсах.  

21:55 20.07.2021

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

27 липня о 10.00 у приміщенні Нехворощанського Будинку культури Сільськогосподарська дорадча служба у Полтавській області проведе семінар для сільськогосподарських товаровиробникыв та сільського населення щодо можливостей отримати державну чи регіональну підтримку на розвиток власної справи у 2021 році. Запрошуємо усіх бажаючих.

21:54 20.07.2021

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

20 липня з 9-ї години у приміщенні адміністративного будинку села Соколова Балка начальник Новосанжарського бюро правової допомоги Андрій ЧЕРНУХА проводитиме прийом громадян щодо роз’яснення земельних та інших правових питань.

16:38 19.07.2021

СПОРТИВНІ БУДНІ ШКОЛЯРІВ

СПОРТИВНІ БУДНІ ШКОЛЯРІВ

Середину літніх канікул учні сіл Лівенське й Маячка, а також Нехвороща зустріли змаганнями за кубок з міні-футболу, що мав символічну назву «Екватор».  

13:33 17.07.2021

Буревій з дощем почався миттєво, тривав кілька хвилин і так само швидко стих.

Буревій з дощем почався миттєво, тривав кілька хвилин і так само швидко стих.

Буревій з дощем почався миттєво, тривав кілька хвилин і так само швидко стих. Але цього було достатньо, аби під його натиском ламалися й падали гілки, навіть дерева. У парку Нехворощі, приміром, упало трухляве дерево – на фото видно, що воно всередині давно зотліло. А неподалік магазину «Оптовичок», на вуглі біля скульптурної композиції «Вільна праця» стояла велика міцна липа, давала густу тінь в спекотний сонячний день. Однак і вона не встояла перед сильним вітром, її вирвало з корінням. Вже за пів години сюди прибули працівники бригади благоустрою та Олександр ЮНАК – житель Нехворощі, який виявив ініціативу й допоміг бригаді розпиляти дерево на частини та прибрати з тротуару. Керівництво громади висловлює подяку Олександру Васильовичу за небайдужість і надану допомогу.

08:29 17.07.2021

НАШІ НА «ІДЕЯ-ФЕСТ»

НАШІ НА «ІДЕЯ-ФЕСТ»

15 липня делегація з нашої громади на чолі із заступницями Зоєю КОРОЛЕНКО, Ольгою ХОМЕНКО та Світланою КАЛІНІЧЕНКО взяла участь у першому регіональному фестивалі ідей розвитку громад «Ідея Фест Полтава Регіон – 2021», що проходив у приміщенні терміналу Полтавського аеропорту. Захід організували Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування, Асоціація відкритих міст за сприяння облдержадміністрації та обласної ради. Фестиваль спрямований наповнити креативними ідеями громади регіону, сприяти обміну досвідом та історіями успіху.  

13:22 16.07.2021

СЬОГОДНІ – ДЕНЬ БУХГАЛТЕРА

СЬОГОДНІ – ДЕНЬ БУХГАЛТЕРА

У Нехворощанському відділі освіти працюють головним бухгалтером Оксана Валеріївна ВЕПРИК, її заступницею Алла Вікторівна ЛІПАТОВА, бухгалтерами Аліна Павлівна ВОРОТНИК та Людмила Іванівна ГАВРИЛЕНКО, фахівцем публічних закупівель Катерина Олександрівна ЛЕБІДЬ. Хочу кожну з них поздоровити з професійним святом.  

13:21 16.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь