A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

РЯТУВАЛЬНИКИ ЗАСТЕРІГАЮТЬ: БУДЬТЕ ВКРАЙ ОБЕРЕЖНІ НА ВОДІ!

РЯТУВАЛЬНИКИ ЗАСТЕРІГАЮТЬ: БУДЬТЕ ВКРАЙ ОБЕРЕЖНІ НА ВОДІ!

За вікном літо. Все більше хочеться покинути квартиру й відправитися на природу, здебільшого до лісу або річки. Тому на часі говорити про правила поводження людей на водоймах, аби відпочинок приносив радість, дав людині фізичне та моральне задоволення і не закінчився трагедією. Тому будьте дуже обережні під час дозвілля на воді, щоб він був для вас і ваших дітей безпечним, весь час суворо дотримуйтеся порад рятувальників!

20:57 24.06.2021

ПОБІЛЬШАЄ ТЮЛЬПАНІВ У ГРОМАДІ

ПОБІЛЬШАЄ ТЮЛЬПАНІВ У ГРОМАДІ

Щедрий подарунок зробила для земляків Тетяна Павлівна ДАВИДЕНКО, яка народилася і виросла у Нехворощі, але вже давно мешкає у Нових Санжарах. Днями вона звернулася до керівництва нашої громади: «Читаю в Інтернеті, як ви дбаєте про благоустрій, як оновився ваш парк, скільки тепер квітників у моєму рідному селі! Знаю, що навесні ви просили односельців поділитися насінням та саджанцями квітів, щоб їх висіяти і висадити у громадських місцях. В ту пору починали розквітати тюльпани, які я дуже люблю і яких у мене багато – різнобарвних і повноквітних, різних сортів, у тім числі є крупні голландські. Тепер, коли вони відцвіли, хочу поділитися з нехворощанами цибулинами цих чудових рослин. У вересні їх треба буде висадити, а наступного року навесні вони порадують вас неповторним цвітінням».  

20:55 24.06.2021

95 – для багатьох незборима висота.

95 – для багатьох незборима висота.

95 – для багатьох незборима висота. Особливо зважаючи на те, що довелося пережити людям, кому сьогодні могло б виповнитися дев’яносто п’ять…  

07:27 24.06.2021

22 червня — День скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни.

22 червня — День скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни.

Це день початку війни, яка забрала життя кожного п’ятого українця. Рівно 80 років тому в цей день, не зважаючи на таємну угоду про ненапад (пакт Молотова-Ріббентропа 1939 року) і тісне військово-економічне співробітництво між Німеччиною та СРСР, нацистська Німеччина атакувала радянські частини по всій лінії кордону від Балтійського до Чорного моря. Почалася Німецько-радянська війна 1941-1945 років, як складова, але основна частина Другої світової війни.  

22:17 22.06.2021

Облаштування стадіону в Андріївці.

Облаштування стадіону в Андріївці.

Ми нерідко нарікаємо на молодь – мовляв, байдужа, лінива, схильна тільки до розваг та бешкетування. І часто таке узагальнення буває помилковим. Бо й серед сучасної молоді є багато юнаків та дівчат, здатних проявити ініціативу, взяти до рук необхідний інструмент і зробити корисну справу для всієї громади. Прикладом тому – футболісти з андріївсько-соколовобалківсько-нехворощанської команди «Сокоріль». «Таким і допомагати хочеться» – каже депутат СТГ Володимир ЗАМУЛА. Отож він швидко відгукнувся на пропозицію облаштувати стадіон в Андріївці, допоміг необхідними матеріалами, а в тому, що спортивний майданчик набув привабливого вигляду, велика заслуга ініціативної молоді. Хлопці, хоч і не всі вони живуть в Андріївці, дружно сходилися на своєрідні «суботники», коли треба було викопати яму під туалет, потім встановити його верхню частину (технікою допоміг їм у цьому депутат Анатолій КОРНІЄНКО). Будували сидіння для глядачів – бетонували стовпчики, прикріплювати дерев’яні елементи і фарбували їх, тощо. Так само допомагали виготовляти і потім встановлювали місця відпочинку для гравців. Віталій СІЧЕВСЬКИЙ особисто привіз трубу для флагштоку, а Іван БІГАРІ виготовив прапор своєї футбольної команди «Сокоріль», він же разом з В.СІЧЕВСЬКИМ завжди допомагає команді транспортом, коли треба їхати на змагання. Стадіон в Андріївці тепер такий, що йому може позаздрити і Нехвороща, де спортивний майданчик для «великого» футболу менш впорядкований.  

22:07 22.06.2021

"ДОРОГАМИ ВІЙНИ"

"ДОРОГАМИ ВІЙНИ"

Під такою назвою 19 червня пройшов театралізований захід в Андріївському сільському клубі. Глядачі цього дійства на 2 години поринули в атмосферу воєнних років від початку Німецько-радянської війни до Перемоги. 22 червня 1941 року... Випускниці тих часів прощалися з хлопцями ( Савута Владислав, Куліш Віка, Хамула Настя), і пісня "Досвиданья, мальчики". Далі - воєнні пісні, з якими пройшли солдати дорогами війни, вірші, читання листів з фронту - у виконанні учасників художньої самодіяльності Андріївського СК та гурту "Жайвір".  

10:03 22.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь