A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Просимо вас до 15 серпня сплатити податок за земельні ділянки, що перебувають у вашому користуванні. Квитанції для сплати нехворощани можуть отримати у земельному відділі Нехворощанської сільської ради, жителі інших населених пунктів громади – в адміністративних приміщеннях своїх сіл (колишніх сільрадах).

17:48 01.07.2021

ІВАНА КУПАЛА ВІДСВЯТКУЄМО РАЗОМ!

ІВАНА КУПАЛА ВІДСВЯТКУЄМО РАЗОМ!

6 липня (вівторок) о 19.00 год. на центральному пляжі с. Нехвороща розпочнеться театралізоване свято «Ой на Йвана, та й на Купала». У програмі:  

17:48 01.07.2021

ДО УВАГИ ЛЮБИТЕЛІВ СПОРТУ!

ДО УВАГИ ЛЮБИТЕЛІВ СПОРТУ!

3 липня, в суботу, в спортивній залі Нехворощанської школи о 9.00 почнеться особиста жіноча першість З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ чемпіонату Нехворощанської СТГ. З’їдуться гравці з багатьох сіл нашої громади. Тож підтримаймо їх!

17:47 01.07.2021

1 липня – ДЕНЬ АРХІТЕКТУРИ

1 липня – ДЕНЬ АРХІТЕКТУРИ

Професія архітектора – відповідальна, творча, дає можливість сповна реалізовувати власні бачення та підходи до професійної діяльності. Щодня архітектори своєю працею створюють красиву та неординарну атмосферу, якою і в майбутньому будуть захоплюватися нащадки. Бо архітектор - це не просто людина, яка «придумує» споруди, а фахівець, який за допомогою матеріально-технічних ресурсів створює проєкт організації простору – садів, парків, інженерних споруд, тощо. А ще він готує, оформляє, перевіряє проєктну документацію; узгоджує проєктні рішення, проводить консультації за проектом, і т.д.  

17:46 01.07.2021

1 липня - ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРАТОРА

1 липня - ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРАТОРА

На державного реєстратора покладено відповідальне завдання — практичне виконання функцій і завдань щодо проведення державної реєстрації права власності на нерухоме майно та їх обтяжень.  

17:45 01.07.2021

Затверджено постійний графік руху автомобіля для перевезення твердих побутових відходів. Спецавтомобіль збиратиме відходи двічі на місяць (починаючи з 1 липня):

Затверджено постійний графік руху автомобіля для перевезення твердих побутових відходів. Спецавтомобіль збиратиме відходи двічі на місяць (починаючи з 1 липня):

– у 1-й і 3-й вівторок – у НЕХВОРОЩІ – у 1-шу і 3-тю середу – у СОКОЛОВІЙ БАЛЦІ, АНДРІЇВЦІ та СВІТЛІВЩИНІ – у 1-й і 3-й четвер – у селах ШЕДІЄВЕ, ЛІВЕНСЬКЕ, МАЯЧКА, ГУБАРІВКА, РЕКУНІВКА  

23:13 30.06.2021

РОБОТИ ВИКОНАНО НА 70 ВІДСОТКІВ !

РОБОТИ ВИКОНАНО НА 70 ВІДСОТКІВ !

Реконструкція приміщення колишньої нехворощанської лікарні ведеться безперервно завдяки народному депутату Костянтину Івановичу КАСАЮ Konstantin Kasai, який особисто переймається цими питаннями. Він неодноразово бував у нашому селі, на цьому об’єкті, і для проведення робіт особисто посприяв виділенню державної субвенції в сумі 10 мільйонів гривень. На сьогодні вже надійшли й освоюються 5 мільйонів 274 тис. грн. «Ми постійно відчуваємо підтримку народного депутата, – каже голова громади Віктор ДУБОВИЧ. – Ми бачимо, що він реально переймається нашими проблемами. Це справді заслуговує на велику вдячність, адже тепер ми упевнені, що невдовзі відкриємо наш центр надання медичних послуг».  

23:06 30.06.2021

ДЯКУЄМО ЗА ДОПОМОГУ!

ДЯКУЄМО ЗА ДОПОМОГУ!

Ми вже розповідали, що голова правління ПрАТ «Полтавський ГЗК» Віктор ЛОТОУС відгукнувся на прохання керівництва нашої громади і безкоштовно надав тисячу тонн щебеню для ремонту наших доріг. Завдяки цьому в Нехворощі на вулиці Шевченка, де до цього була грунтівка, з’явилося щебеневе покриття протяжністю до семисот метрів. Перед тим дорогу тут вирівняли екскаватором. Варто зауважити, що рік тому тут планували прокласти асфальт за 2 млн. 500 тис. грн., а на щебеневе покриття витратили 50 тис. грн. «Таких вулиць у нас багато, і поступово будемо їх ремонтувати, – коментує голова громади Віктор ДУБОВИЧ. – Звісно, краще мати асфальтівку, але ж сьогодні це велика розкіш, і з огляду на дефіцит бюджету доводиться розпоряджатися коштами раціонально. Тут не курсує шкільний автобус, і для жителів цієї вулиці такої дороги вистачить не на один рік. Якщо вони її берегтимуть. В цілому шар щебеню сягає більше 10 сантиметрів, отож тверде покриття зберігатиметься довго».  

23:03 30.06.2021

УВАГА! РОБОТА!!!

УВАГА! РОБОТА!!!

До складу господарської групи відділу освіти, молоді та спорту ВК Нехворощанської сільської ради оголошується набір робітників із комплексного обслуговування будівель у кількості трьох осіб.  

23:02 30.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь