A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВДЯЧНІ ЗА УВАГУ І ДОПОМОГУ

ВДЯЧНІ ЗА УВАГУ І ДОПОМОГУ

До адміністраторів нашої сторінки звернулася жителька Нехворощі Галина Семенівна ГАВРИЩУК з таким проханням: «Хочу висловити щиру подяку працівникам Нехворощанського Центру надання соціальних послуг за їхню працю, за їхню увагу до нас, людей похилого віку. Мені періодично доводиться звертатися і до перукарки Аліни ЖОРНЯК, і до швачки Катерини КОТЕНКО, і вони завжди оперативно і якісно надають свої послуги. Так само працівник Геннадій ПОЛІШКО, який приходить до нас додому і, здається, вміє все: і траву покосити, і дерево обпиляти, і при потребі щось відремонтувати – завжди з розумінням наших проблем. Спасибі цим людям!  

14:35 15.06.2021

Cьогодні заступниці голови громади Ольга ХОМЕНКО і Зоя КОРОЛЕНКО від імені обласної ради урочисто вручили ці заохочення безпосереднім переможцям та учасницям конкурсу.

Cьогодні заступниці голови громади Ольга ХОМЕНКО і Зоя КОРОЛЕНКО від імені обласної ради урочисто вручили ці заохочення безпосереднім переможцям та учасницям конкурсу.

Як ми вже повідомляли, наша громада одержала сертифікати переможцям конкурсу «Бюджет участі Полтавської області 2020 року», переможцям конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2020 року та конкурсу «Шкільний громадський бюджет Полтавської області 2020 року», а також подарункові набори та подяки за активну участь у названих конкурсах. А сьогодні заступниці голови громади Ольга ХОМЕНКО і Зоя КОРОЛЕНКО від імені обласної ради урочисто вручили ці заохочення безпосереднім переможцям та учасницям конкурсу.  

14:32 15.06.2021

Одне врятоване життя – це вже перемога!

Одне врятоване життя – це вже перемога!

Новосанжарський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області – запрошує небайдужих громадян до співробітництва у якості волонтерів пробації. Пробація є прогресивним підходом до реалізації покарань, що забезпечує не тільки виправлення осіб, що вчинили злочин, але і сприяє їх поверненню до суспільства і створенню можливостей до змін.  Одним з головних чинників, які можуть забезпечити виконання уповноваженими органами пробації покладених на них завдань і функцій, є налагодження тісної співпраці з громадським суспільством, спільна робота у напрямі соціалізації правопорушників. З цією метою законодавцем передбачена можливість залучення до виконання функцій покладених на пробацію, волонтерів пробації. Волонтерська діяльність пов’язана з пробацією здійснюється  відповідно до Закону України «Про волонтерську діяльність», з урахуванням особливостей визначених  Законом України «Про пробацію». При цьому важливо усвідомлювати, що особи, які перебувають на обліку в уповноваженому органі з питань пробації, засуджені за незначні злочини, це ті, хто не становить загрози життю і здоров’ю інших людей. Вони просто зробили помилку в житті, потрапили не в ту компанію, піддалися спокусі легких грошей або "зламалися" під натиском життєвих обставин, не отримавши своєчасно підтримки з боку інших людей.   Волонтером пробації може стати будь-яка особа, що досягла 18 річного віку. Основним завданням волонтерів пробації є сприяння уповноваженому органу з питань пробації у здійсненні нагляду за суб’єктами пробації та проведенні з ними соціально-виховної роботи.

14:26 15.06.2021

«СВІТИЧ» СКЛИКАЄ ДРУЗІВ

«СВІТИЧ» СКЛИКАЄ ДРУЗІВ

Під такою назвою 19 червня біля Нехворощанського Будинку культури відбудеться концерт відомого ансамблю, який у 1980-ті й на початку 1990-х років був надзвичайно популярним не тільки у Нехворощі, а й у багатьох навколишніх селах.  

18:15 14.06.2021

Сьогодні 85-й день народження святкує житель села Шедієве Василь Іванович МОШУРА.

Сьогодні 85-й день народження святкує житель села Шедієве Василь Іванович МОШУРА.

З цим чудовим ювілеєм його привітали заступник голови громади Микола ЗАВЕЗЬОН та спеціаліст виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради Марина РОМАНЕНКО. Вони подарували ювілярові квіти, торт і побажали довголіття. А для того щоб не втрачалося здоров’я і було бажання ще довго топтати ряст на землі. З роси і води вам, Василю Івановичу!

18:17 13.06.2021

Сьогодні у Магдалинівці Новомосковського району пройшов десятий ветеранський турнір з футболу «45+»

Сьогодні у Магдалинівці Новомосковського району пройшов десятий ветеранський турнір з футболу «45+»

Сьогодні у Магдалинівці Новомосковського району пройшов десятий ветеранський турнір з футболу «45+», присвячений пам’яті місцевого ентузіаста цього виду спорту Володимира Адамовича ПАНАСЮКА. Участь у ньому взяли три команди: магдалинівці, збірна Нехворощанської, Михайлівської та Чернеччинської СТГ і команда Полтавського району.  

21:00 12.06.2021

НАРАДА ОСВІТЯН

НАРАДА ОСВІТЯН

Сьогодні у конференц-залі Нехворощанського Будинку культури відбулася нарада керівників навчальних закладів нашої СТГ. Відкриваючи її, начальник відділу освіти Ірина ШЕРСТЮК означила коло питань, які належало розглянути. Це – перспектива існування закладів, їх фінансове забезпечення та штатні розписи.  

18:49 10.06.2021

Отака вже павловнія у Маячківській школі.

Отака вже павловнія у Маячківській школі.

«Дуже примхлива рослина, – каже директорка закладу Людмила БИЧКОВА. – Тому приділяємо сіянцям максимум уваги, за теплої погоди виставляємо на вулицю для акліматизації рослин. Зараз шукаємо, якими краще добривами підживити кореневу систему. Стільки старань уже затрачено! Хочеться ж досягти позитивного результату. Віримо, що це дерево колись зацвіте у нашому селі».

18:46 10.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь