A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИВЕЛИ СТЕЖКИ В ДИТИНСТВО

ПРИВЕЛИ СТЕЖКИ В ДИТИНСТВО

Зустріч з однокласниками… Вона повертає нас у ті незабутні роки юності, «розворушує» щирі почуття і спогади, які зберігаються у пам’яті. І скільки б років не пройшло, мить зустрічі завжди щемлива і хвилююча. А тим паче, коли такий поважний ювілей – 55 літ від того випускного вечора, коли одержали атестати зрілості, вважай – путівки в життя. Яким воно склалося в кожного, чи збулися мрії?  

14:51 27.06.2021

ВИПУСКНИЙ У НЕХВОРОЩІ

ВИПУСКНИЙ У НЕХВОРОЩІ

Він зібрав на подвір’ї навчального закладу багатьох односельців, учителів та ветеранів педагогічної праці, а також найголовніших учасників заходу – дванадцять випускників, для яких випускний вечір – та невидима, проте відчутна межа в житті, за якою назавжди зостається безтурботне дитинство.  

14:44 27.06.2021

ЩИРА ВДЯЧНІСТЬ

ЩИРА ВДЯЧНІСТЬ

Сьогодні вночі до адміністратора цієї сторінки надійшло повідомлення такого змісту: "Доброї ночі, шановні нехворощани! Хочу подякувати фельдшерці невідкладної допомоги Оксані Григорівні ШЕВЧЕНКО за її чуйність, професійність, людяність, доброту і увагу. Так трапилося, що в годину ночі із суботи на неділю (тобто вже 27. 06) довелося викликати невідкладну допомогу. Приїхала саме пані Оксана з Нехворощі. Настільки уважна, привітна, яким і повинен бути справжній медик, по декілька раз перепровіряла, перепитувала, як і коли сталося захворювання. Надала кваліфіковану медичну допомогу і розумні поради, і наголосила, виходячи з хати: раптом ще щось до ранку трапиться, то телефонуйте, будемо щось думати. Я хочу сказати, що нехворощанам повезло з такою людиною. А Вам, пані Оксано, і Вашій родині бажаю щастя, здоров'я та Божого благословення. Боженько за Вашу доброту і щирість, Вас благословить на все хороше. Ще раз щиро дякую!  

14:42 27.06.2021

ЧЕРВЕНЬ – ПОРА ВИПУСКНИХ ВЕЧОРІВ

ЧЕРВЕНЬ – ПОРА ВИПУСКНИХ ВЕЧОРІВ

25 червня атестати зрілості одержали шестеро випускників Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. А 26 червня героями урочистостей будуть семеро випускників Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких та дванадцятеро – опорного закладу «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.».  

23:20 25.06.2021

І ПРАЦЮВАЛИ, І ВІДПОЧИВАЛИ

І ПРАЦЮВАЛИ, І ВІДПОЧИВАЛИ

Сьогодні з ініціативи голови громади Віктора ДУБОВИЧА працівники сільської ради та відділу благоустрою вийшли на впорядкування двох пляжів села. Почали з того пляжу, що зветься «дитячим». Тут кілька років не наводився порядок, тож довелося упродовж двох годин не тільки вигрібати траву та збирати сміття, а й вирубувати кущі акації, що пишно розрослися з обох боків при вході на пляж. Крім того, викосили частину болотяної трави і вигребли дно прибережної зони, завезли два причепи піску. Допомогти прийшла голова ради ветеранів Тетяна Анатоліївна КИРИЧЕНКО, яка особисто просила звернутися до дядечків і тіточок, які люблять відпочивати біля води із «звеселяючими» напоями: «будь ласка, відпочивайте на центральному пляжі, де для вас є столики й мангали, а цей пляж залиште дітям! Будемо вдячні вам за розуміння».  

21:13 25.06.2021

Вийшли на толоку, аби впорядкувати сільський пляж «карпенково».

Вийшли на толоку, аби впорядкувати сільський пляж «карпенково».

Дружно вийшли сьогодні лівенчани на толоку, аби впорядкувати сільський пляж «карпенково». Викосили і вигребли майже гектар території, зібрали й вивезли до чотирьох центнерів торішнього сміття і непотребу, облаштували санітарну яму, завезли пісок.  

21:07 25.06.2021

«Перевозити сіно до села тією дорогою дуже проблемно» – бідкалися люди.

«Перевозити сіно до села тією дорогою дуже проблемно» – бідкалися люди.

Свого часу на сходці села близько тридцяти шедіївців звернулися до заступника голови громади Миколи ЗАВЕЗЬОНА з проханням відремонтувати місток і замостити дорогу, що веде на луки до сінокосів. «Бо перевозити сіно до села тією дорогою дуже проблемно» – бідкалися люди.  

21:01 25.06.2021

НОВА ЗУПИНКА з’явилася у нашій громаді, цього разу в Соколовій Балці, а конкретніше – на початку вулиці Садової.

НОВА ЗУПИНКА з’явилася у нашій громаді, цього разу в Соколовій Балці, а конкретніше – на початку вулиці Садової.

«Там учні щоранку чекають на шкільний автобус і ми давно планували збудувати для них затишну зупинку, – розповідає заступниця голови громади Світлана КАЛІНІЧЕНКО. – Матеріали придбали за бюджетні кошти, наші працівники з благоустрою Олег БИЧКО та Олексій МАНУЙЛЕНКО підготували майданчик під зупинку. А виготовив її Микола ПОГОРІЛИЙ – газоелектрозварник СФГ «Деметра», яким керує депутат СТГ Володимир ЗАМУЛА. Нехворощанський підприємець Владислав МИХАЙЛЕНКО виготовив дошки для сидінь в зупинці, наш односелець Микола ГЕРАСИМЕНКО допоміг пофарбувати її й «обшити» профнастилом, а водій «Деметри» Сергій ОЛЕШКО перевіз на постійне місце. Там депутат СТГ Анатолій КОРНІЄНКО своїм катерпіллером відвантажив і встановив зупинку. Отак спільними зусиллями зробили ще одну добру справу в нашому селі».

20:57 24.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь