A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

20 червня – ДЕНЬ БАТЬКА

20 червня – ДЕНЬ БАТЬКА

Як і День матері, це свято відзначається зараз у багатьох країнах сучасного світу, в тім числі в Україні. Припадає воно на третю неділю червня.  

11:04 20.06.2021

16 червня відбулася зустріч голови громади Віктора Дубовича з жителями Соколовобалківського округу.

16 червня відбулася зустріч голови громади Віктора Дубовича з жителями Соколовобалківського округу.

На неї прийшло 26 чоловік. Першим виступив Іван Геращенко, який назвав себе «уповноваженим представником більшості жителів Соколової Балки, які доручили мені сказати все те, про що я зараз буду говорити». Отож він визначив теми для обговорення: «Перше – по Замулі, друге – по Полтавській газонафтовій компанії, третє – по школі й четверте – земельне».  

11:02 20.06.2021

19 червня – ДЕНЬ ФЕРМЕРА

19 червня – ДЕНЬ ФЕРМЕРА

Це свято щорічно відзначається 19 червня – саме цього дня у 2003 році Верховною Радою України був прийнятий Закон «Про фермерське господарство».  

08:03 19.06.2021

СВЯТО МИСЛИВЦІВ ВДАЛОСЯ!

СВЯТО МИСЛИВЦІВ ВДАЛОСЯ!

Десятого липня виповниться 100 років з дня заснування Українського товариства мисливців та рибалок (УТМР) – однієї з найчисельніших громадських організацій (майже триста тисяч членів!), що об’єднує мисливців та рибалок, справжніх любителів живої природи, які не тільки прагнуть полювати, а й створюють заповідники, дбають про розмноження в дикій природі малочисельних птахів і звірів, зарибнюють відкриті водойми, ведуть природоохоронну просвітницьку роботу серед молоді, тощо. Звісно, історія УТМР сповнена і злетів, і падінь, але тепер з упевненістю можна сказати, що ця організація активно зміцнює свої позиції. Підтвердженням тому – святкування ювілейної дати і в нашій Нехворощанській громаді, на базі мисливського господарства «Сокіл», що за селом Світлівщина.  

23:10 18.06.2021

ДО УВАГИ АБОНЕНТІВ ІНТЕРНЕТ-ПРОВАЙДЕРА «АВАТОР»!

ДО УВАГИ АБОНЕНТІВ ІНТЕРНЕТ-ПРОВАЙДЕРА «АВАТОР»!

Останнім часом виникають технічні проблеми з роботою «Аватора» через втручання в роботу його сервера невідомих хакерів, які тепер розсилають абонентам повідомлення про абонентську заборгованість або недостатню суму на рахунку і пропонують невідкладно погасити борг чи поповнити свій рахунок.  

23:09 18.06.2021

Перші вантажівки прибули в села Нехворощанщини.

Перші вантажівки прибули в села Нехворощанщини.

Ми вже розповідали, що голова правління ПрАТ «Полтавський ГЗК» Віктор Вікторович ЛОТОУС відгукнувся на прохання керівництва нашої громади і безкоштовно надав тисячу тонн щебеню для ремонту наших доріг. Після того пройшов тендер на визначення перевізника, і вже перші вантажівки прибули в села Нехворощанщини. Зокрема, сьогодні два «тридцятитонники» завезли щебінь у село Лівенське. Заступник голови громади Микола ЗАВЕЗЬОН розповів: «Ми поки що складуємо щебінь на одну купу, а потім уже своїми силами розвозитимемо на дороги всього нашого округу. Це нам як знахідка, бо таким чином бодай частково вирішимо проблему ремонту своїх доріг. Варто подякувати Віктору Лотоусу за надану допомогу».

23:06 18.06.2021

ПРОЦЕС ПІШОВ!

ПРОЦЕС ПІШОВ!

Як ми анонсували, сьогодні був перший рейс спецавтомобіля для збору твердих побутових відходів. За графіком він працював у селах Шедієве, Лівенське, Маячка. Як розповів заступник голови громади Микола ЗАВЕЗЬОН, люди з цікавістю зустріли нову техніку на своїх вулицях і багато хто скористався можливістю позбутися відходів цивілізованим способом, а не викидаючи їх десь в кущі. Вони схвально відгукувалися про це нововведення, радили, як підкоригувати пункти збору сміття, аби зручно було і жителям, і працівникам комунгоспу. Розпитували, як краще «пакувати» відходи в пакети, аби їх можна було швидко навантажувати в кузов автомобіля.  

23:05 18.06.2021

Нещодавно голова громади вітав з 85-річчям нехворощанку Марію Яківну ЗАБАРУ, а сьогодні такий же ювілей у її чоловіка Григорія Івановича.

Нещодавно голова громади вітав з 85-річчям нехворощанку Марію Яківну ЗАБАРУ, а сьогодні такий же ювілей у її чоловіка Григорія Івановича.

Нещодавно голова громади вітав з 85-річчям нехворощанку Марію Яківну ЗАБАРУ, а сьогодні такий же ювілей у її чоловіка Григорія Івановича. Тож і його приїхали поздоровити заступниці голови Зоя КОРОЛЕНКО та Ольга ХОМЕНКО, побажали зустріти ще не один ювілей, розпитали про життя іменинника. Народився він у Нехворощі, на «калінінському» відділку, і відразу після закінчення школи почав працювати у колгоспі. «Пам’ятаю не тільки колгосп імені Калініна, а ще колгосп «Комунар» у повоєнну пору, – розповідає Григорій Іванович. – Все життя минуло в колгоспі…».  

23:01 18.06.2021

До вашої уваги - пункти збору твердих побутових відходів по НЕХВОРОЩІ, які спецтранспорт збиратиме у вівторок, 22 червня.

До вашої уваги - пункти збору твердих побутових відходів по НЕХВОРОЩІ, які спецтранспорт збиратиме у вівторок, 22 червня.

Кожен може в зручний для себе час залишити пакети з твердими побутовими відходами у визначених місцях напередодні прибуття спецавтомобіля, які потім працівники комунального господарства завантажать у сміттєвоза. Надалі буде затверджено єдиний для всієї громади щомісячний тариф на вивезення сміття, про що ми повідомимо додатково.  

22:59 18.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь