A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗУСТРІТИСЯ З ГОЛОВОЮ ГРОМАДИ ЗА ЧАШКОЮ КАВИ сьогодні мали нагоду старшокласники Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких.

ЗУСТРІТИСЯ З ГОЛОВОЮ ГРОМАДИ ЗА ЧАШКОЮ КАВИ сьогодні мали нагоду старшокласники Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких.

І відверто поговорити про свої плани, мрії, бажання, інтереси, тощо. Як і попереднього разу, під час зустрічі з нехворощанськими юнаками та дівчатами, Віктор ДУБОВИЧ коротко розповів про себе і свою роботу на посаді керівника СТГ, закликав присутніх до активності, сміливо висловлювати свої пропозиції щодо покращання не тільки шкільного життя, а й громади в цілому. «Кожну ідею треба відстоювати і наполегливо втілювати, а ще вміти переконати інших, що саме ваша ідея варта уваги, що вона потрібна громаді», – говорив Віктор Олександрович.  

20:46 22.12.2021

РОЗМОВА З ГОЛОВОЮ ГРОМАДИ ЗА ЧАШКОЮ КАВИ

РОЗМОВА З ГОЛОВОЮ ГРОМАДИ ЗА ЧАШКОЮ КАВИ

Сьогодні до зали засідань, що в Нехворощанському будинку культури, прийшли старшокласники місцевого навчального закладу – учасники Школи молодого лідера, аби у невимушеній, неофіційній обстановці зустрітися з головою СТГ Віктором ДУБОВИЧЕМ і за чашкою кави обговорити ті питання, що найбільше турбують місцевих юнаків та дівчат.  

22:37 21.12.2021

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні у кабінеті голови громади Віктора ДУБОВИЧА відбулося засідання виконавчого комітету, члени якого розглянули п’ятнадцять питань. Зокрема, про тимчасову заборону використання піротехнічних засобів на території громади, що діятиме до 15 січня (інформувала заступниця голови Зоя КОРОЛЕНКО). Присутні погодилися з тим, що належить заборонити використання петард, хлопавок, феєрверків, тощо, у зв’язку з проведенням ООС на Сході країни. Така рекомендація керівництву громади надійшла від Управління національної поліції.  

22:34 21.12.2021

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Минулої суботи нехворощанські юнаки-спортсмени 2005 року народження взяли участь в обласних змаганнях зі стрітболу, проведення яких організувала громадська організація «ВФСТ «Колос». Змагання проходили у с. Розсошенці, на базі ліцею №1.  

16:40 21.12.2021

ПОДАРУНКИ МАЯЧКІВСЬКИМ УЧНЯМ

ПОДАРУНКИ МАЯЧКІВСЬКИМ УЧНЯМ

Традиційно напередодні Дня святого Миколая у Маячківський навчальний заклад завітали представники СП «Полтавська газонафтова компанія» для того, щоб привітати дітей та вручити їм пакунки з солодощами. Отримали подарунки і діти, які мають особливий статус.  

16:34 21.12.2021

ЗАСІДАННЯ  БЮДЖЕТНОЇ  КОМІСІЇ

ЗАСІДАННЯ БЮДЖЕТНОЇ КОМІСІЇ

ЗАСІДАННЯ БЮДЖЕТНОЇ КОМІСІЇ пройшло сьогодні у кабінеті голови СТГ Віктора ДУБОВИЧА. Депутати і присутні розглянути проєкт основного фінансового документу Нехворощанщини на 2022-й рік. З цього питання інформувала Любов НОМЕРОВСЬКА. Вона розповіла про план утворення і використання фінансових ресурсів, необхідних для життєдіяльності громади у майбутньому. Зокрема, детально зупинялася на частині загальнодержавних податків, яка залишатиметься у громаді, на запланованих надходженнях від місцевих податків та зборів, неподаткових надходженнях та міжбюджетних трансфертах – субвенціях і дотаціях.  

16:31 20.12.2021

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ НЕХВОРОЩАНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ НЕХВОРОЩАНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Щиро вітаю усіх Вас із Днем святого Миколая! Нехай у цей святковий день відбудуться чарівні та казкові події! Добра вам, щастя і любові, теплих сімейних посиденьок і довгоочікуваних солодощів під подушкою. Радості, душевного тепла і щирості!   З повагою - народний депутат Костянтин КАСАЙ

11:37 19.12.2021

ВІТАННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ

ВІТАННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ

В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей та бідних, тих, хто найбільше потребує любові та турботи.  

10:08 19.12.2021

В Україні з 9 грудня запрацював спеціальний сайт для скарг про насильство урядової «гарячої лінії»

В Україні з 9 грудня запрацював спеціальний сайт для скарг про насильство урядової «гарячої лінії»

В Україні з 9 грудня запрацював спеціальний сайт для скарг про насильство урядової «гарячої лінії» 1547 - https://1547.ukc.gov.ua/, на якому можна розмістити скаргу про випадки домашнього насильства та насильства за ознакою статі.  

20:11 18.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь