A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДЯКУЄМО ЗА ЩЕДРІСТЬ І НЕБАЙДУЖІСТЬ

ДЯКУЄМО ЗА ЩЕДРІСТЬ І НЕБАЙДУЖІСТЬ

День Святого Миколая – прекрасне й довгоочікуване свято, яке є символом доброти й милосердя. Воно важливе і для дітей, і для дорослих. У такий день ніхто не повинен залишитись без уваги та подарунків.  

20:13 17.12.2021

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Приємна спортивна подія відбулася сьогодні в опорному закладі «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.», куди з’їхалися юні спортсмени 2010-2011 років народження з усієї громади, аби почути вітання від голови СТГ Віктора ДУБОВИЧА й одержати подарунки – набори спортивних костюмів. Їх одержали футбольні команди з Маячки, Соколової Балки і Нехворощі. По одинадцять комплектів для кожної з них закупили за рахунок місцевого бюджетного з ініціативи Віктора Олександровича, який привітав усіх з настанням новорічно-різдвяних свят і подякував любителям спорту за успішно проведений сезон та за наполегливість у змаганнях, за здобуті перемоги, серед яких головна – це набуті здоров’я, витривалість, самодисципліна. «Тож ці подарунки від святого Миколая ви заслужили по праву», – говорив керівник громади.  

20:08 17.12.2021

Проводячи профілактичний рейд з недопущення пожеж у житловому секторі

Проводячи профілактичний рейд з недопущення пожеж у житловому секторі

З настанням опалювального сезону, а тим більше з початком морозів, коли доводиться інтенсивніше обігрівати своє житло, велика кількість пожеж виникає через порушення елементарних правил пожежної безпеки при використанні пічного опалення.  

20:03 17.12.2021

ЗУСТРІЧІ З ЖИТЕЛЯМИ ГРОМАДИ 15 грудня провів голова СТГ Віктор ДУБОВИЧ

ЗУСТРІЧІ З ЖИТЕЛЯМИ ГРОМАДИ 15 грудня провів голова СТГ Віктор ДУБОВИЧ

Почалися вони з села Шедієве, де на прийом до керівника прийшли Оксана БУЛИГА і Світлана ДЕЙНЕКА. Вони порушили низку важливих питань, які чекають вирішення. Це і вуличне освітлення, і обпилювання дерев над електролініями, і лагодження сільської дороги, що веде вниз у бік Бурт, і розчищення та впорядкування природного джерела води, яким користується чимало селян.  

16:59 16.12.2021

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Ті, хто вважають 14 грудня своїм святом, давно називають його Днем ліквідатора. Адже цей день не тільки свічка пам’яті на честь загиблих товаришів, а й визначна дата, що згуртувала величезну кількість людей перед лицем великої біди. Її відлуння стихне ще не скоро. Її наслідки відчувають на собі нинішні і відчують майбутні покоління. Проте, ми з оптимізмом дивимося у майбутнє, вчимося на помилках і маємо робити все можливе, аби подібне ніколи не повторилося.  

20:27 14.12.2021

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

Сьогодні відбулося спільне засідання двох профільних комісій сільської ради – бюджетної та з питань освіти. Голова громади Віктор ДУБОВИЧ привітав присутніх зі святом Андрія Первозванного і надав слово начальниці фінансового відділу СТГ Любові НОМЕРОВСЬКІЙ, яка інформувала членів комісій про запропоновані внесення змін до показників бюджету на 2021 рік. Заслухавши це питання, В.Дубович звернув увагу керівників комунальних закладів на тому, що при потребі придбати якісь матеріали чи провести ті чи інші роботи, слід не просто приносити листи-звернення, а й попередньо обговорити ці потреби з керівництвом громади. Тоді не виникатиме сумнівів щодо необхідних сум, як і вартості самих товарів. Бо часто буває, що одну й ту саму річ можна придбати набагато дешевше, ніж вказується у листі. Віктор Олександрович ще раз нагадав, що безконтрольно бюджетні кошти не витрачатимуться і кожна потреба вивчатиметься й обговорюватиметься у встановленому порядку. Йшлося, зокрема, про закупівлю запасних насосів на водні свердловини. «Я розумію, йде зима, і нам треба підготуватися до роботи у цей період, – говорив голова громади. – Але ми не такі багаті, щоб знову купувати ці насоси будь-де. Треба заглибитись у це питання і переконатися, що куплена техніка є надійною, продуктивною і придбана за найдешевшою ціною». Тож доручив директору сільського комунгоспу Григорію БАЛАНІ назавтра принести свої конкретні пропозиції щодо цього. Попередньо ж депутати підтримали ідею придбання двох водних насосів.  

20:22 13.12.2021

Молодь Нехворощанської громади бере участь у молодіжному проєкті «Зміни для тебе» #Changes4U, який реалізує Асоціація відкритих міст.

Молодь Нехворощанської громади бере участь у молодіжному проєкті «Зміни для тебе» #Changes4U, який реалізує Асоціація відкритих міст.

Молодь Нехворощанської громади бере участь у молодіжному проєкті «Зміни для тебе» #Changes4U, який реалізує Асоціація відкритих міст. Його мета – активізувати молодих мешканців невеликих громад, дати їм необхідні знання та вміння, аби вони стали лідерами молодіжного руху, генераторами нових ідей та справжніми драйверами змін на місцях.  

20:10 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь