A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

НОВІ НОУТБУКИ ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ НЕХВОРОЩАНСЬКОЇ ТГ

НОВІ НОУТБУКИ ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ НЕХВОРОЩАНСЬКОЇ ТГ

17 листопада, на урочистій церемонії в приміщенні Полтавської обласної державної адміністрації, Відділ освіти, молоді та спорту отримав 30 нових ноутбуків для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти нашої громади, які були закуплені в рамках проєкту "Ноутбук кожному вчителю" з метою організації дистанційного навчання, інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання.  

17:31 20.11.2021

Зустріч з представниками Східноукраїнського Хабу партисипації Сергієм ОМЕЛЕЧКІНИМ та Михайлом ІЗЮМСЬКИМ, які провели тренінг «Написання проєктів бюджету участі Нехворощанської громади».

Зустріч з представниками Східноукраїнського Хабу партисипації Сергієм ОМЕЛЕЧКІНИМ та Михайлом ІЗЮМСЬКИМ, які провели тренінг «Написання проєктів бюджету участі Нехворощанської громади».

19 листопада у конференц-залі Нехворощанського Будинку культури відбулася зустрічі з представниками Східноукраїнського Хабу партисипації Сергієм ОМЕЛЕЧКІНИМ та Михайлом ІЗЮМСЬКИМ, які провели тренінг «Написання проєктів бюджету участі Нехворощанської громади». Зокрема, детально розповіли про етапи і терміни реалізації бюджету участі та звернули увагу на важливі моменти, говорили про вимоги до проєктів, основні пункти їх підготовки, відповіли на запитання присутніх, і т.п. Присутніми на тренінгу були представники закладів освіти, культури, публічної бібліотеки, Нехворощанського БДЮТ, старшокласники опорного закладу «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.» - члени учнівського самоврядування, а також заступниця голови громади Ольга ХОМЕНКО.

16:10 20.11.2021

ДРУЗІ НАШОЇ ГРОМАДИ

ДРУЗІ НАШОЇ ГРОМАДИ

Як зазначив під час учорашньої сесії голова громади Віктор ДУБОВИЧ, «коли є згуртована команда, в якій люди один одному підставляють плече, то гроші стають другорядним чинником, бо командою можна багато чого вирішити і досягти». Але не тільки команда була запорукою наших успіхів упродовж року. Нам допомагали вирішувати нагальні питання ті, кого сьогодні сміливо можемо назвати нашими друзями. Про них під час звіту теж говорив Віктор Олександрович. Це, звісно ж, депутат Верховної Ради України Костянтин Іванович КАСАЙ, без якого навряд чи вдалося б реалізувати головний проєкт року – реконструкцію приміщення для Центру надання медичних послуг. Невдовзі відбудеться його відкриття. Паралельно змінили і прилеглу територію, збудувавши автостоянку, тротуари та заклавши Парк медиків. До речі, понад 80 саджанців подарував нам Костянтин Іванович.  

16:56 18.11.2021

Звіт голови громади Віктора ДУБОВИЧА про роботу за 12 місяців.

Звіт голови громади Віктора ДУБОВИЧА про роботу за 12 місяців.

17 листопада відразу після сесії, у глядацькій залі Нехворощанського Будинку культури, відбувся звіт голови громади Віктора ДУБОВИЧА про роботу за 12 місяців. Його виступ супроводжували слайди, що свідчать про досягнення громади. Пропонуємо вам послухати цей виступ.

16:43 18.11.2021

Шістнадцята сесія восьмого скликання

Шістнадцята сесія восьмого скликання

ХОЧ СЕСІЯ І НЕ «ЮВІЛЕЙНА», бо за порядковим номером шістнадцята, але збиралися на неї депутати з піднесеним настроєм. Адже рівно рік тому, 17 листопада 2020-го, вони так само зібралися на свою першу сесію після виборів. Проходила вона «в гостях» - у залі БДЮТ. Нині ж обранці мають комфортну для роботи залу засідань не тільки з новими меблями, а й з телевізором, який прийшов на заміну незручному в користуванні відеопроєктору. Бо тут проходять і зустрічі, презентації, тут працює Школа молодого лідера, тощо. Переглянути оприлюднені рішення  

20:25 17.11.2021

Привітали з 85-річним ювілеєм нехворощанку Лідію Миколаївну КОТЕНКО.

Привітали з 85-річним ювілеєм нехворощанку Лідію Миколаївну КОТЕНКО.

Сьогодні голова громади Віктор ДУБОВИЧ та його заступниця Зоя КОРОЛЕНКО привітали з 85-річним ювілеєм нехворощанку Лідію Миколаївну КОТЕНКО. Вручаючи букет квітів, побажали найголовнішого у її віці – здоров’я, щоб його не вбавлялося і життя дарувало радість.

20:23 17.11.2021

ЕКОБУС У ГРОМАДІ

ЕКОБУС У ГРОМАДІ

Сьогодні практично кожна людина живе в оточенні ґаджетів, мобільних телефонів, різних пультів дистанційного керування, електронних годинників, тощо. І вся ця сучасна техніка працює від батарейок чи акумуляторів. Але за комфорт у побуті ми часто розплачуємося здоров’ям. Бо, відслуживши свій термін, автономні джерела живлення стають непридатними до використання і їх просто викидають на смітник, завдаючи тим самим непоправної шкоди навколишньому середовищу. Потім ми цим дихаємо, вживаємо з рослинною їжею, тощо. Те саме і з джерелами освітлення, які прийшли на заміну лампам розжарення. Будучи набагато економнішими у плані споживання електроенергії, вони водночас є набагато шкідливішими, бо містять у собі ртуть чи інші хімічні елементи. Тому весь цей відпрацьований непотріб у жодному разі не можна викидати, його належить здавати на спеціальні пункти збору. Оскільки таких на території нашої області небагато, для збирання небезпечних відходів на Полтавщині курсує екобус, який у спеціальних контейнерах відвозить цей непотріб на утилізацію чи зберігання.  

18:09 16.11.2021

ПОДАРУНОК ЗА АКТИВНІСТЬ

ПОДАРУНОК ЗА АКТИВНІСТЬ

Раніше ми розповідали, як на засідання однієї з попередніх сесій прийшли одинадцятикласниці Нехворощанської школи Аліна СОЛОДКА і Каріна ХАРІНА, котра є лідером учнівського самоврядування. Виявивши ініціативу і маючи бажання створити у приміщенні закладу молодіжний простір, вони написали проєкт «Навчаючись – відпочивай», який просили депутатів підтримати. Цей проєкт здобув перемогу і невдовзі у стінах школи з’явиться комфортна молодіжна зона.  

17:08 16.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь