Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

12 листопада Анатолій Володимирович відгукнувся на прохання та, приїхавши власним Manitou, допоміг працівникам закладу піднятися на семиметрову висоту, щоб залагодити пошкоджені ділянки на стінах будівлі.

12 листопада Анатолій Володимирович відгукнувся на прохання та, приїхавши власним Manitou, допоміг працівникам закладу піднятися на семиметрову висоту, щоб залагодити пошкоджені ділянки на стінах будівлі.

Адміністрація ОЗ «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» висловлює щирі слова подяки жителю села Соколова Балка, депутату Нехворощанськоі сільської ради КОРНІЄНКУ Анатолію Володимировичу за надану допомогу. 12 листопада Анатолій Володимирович відгукнувся на прохання та, приїхавши власним Manitou, допоміг працівникам закладу піднятися на семиметрову висоту, щоб залагодити пошкоджені ділянки на стінах будівлі.

20:13 14.11.2021

ШЕДІЄВЕ ТЕПЕР  ПІД ВІДЕОНАГЛЯДОМ

ШЕДІЄВЕ ТЕПЕР ПІД ВІДЕОНАГЛЯДОМ

З 12 листопада центр села Шедієве під «невсипущим оком» - тут встановили три камери вуличного відеоспостереження, які цілодобово «сканують» територію від сільського клубу та дитячого майданчика до дитсадка і приміщення колишньої школи, а також Тарасову гору. «Відеозапис зберігається тридцять діб, тобто є можливість переглянути, що відбувалося в той чи інший час за цей період», - розповідає адміністраторка відділу ЦНАПу виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради Марина РОМАНЕНКО.

20:12 14.11.2021

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

Як завжди, перед черговою сесією, на своє засідання зібралися члени двох постійних депутатських комісій: бюджетної та з питань освіти. На початку роботи голова громади Віктор ДУБОВИЧ повідомив присутнім, що сьогодні до нього завітали голова Новосанжарської селищної громади Геннадій СУПРУН та заступниця головного лікаря Новосанжарського ЦПМСД з економічних питань Яніна СІРЕНКО. Мета їхнього візиту – переконати керівництво нашої громади в тому, що необхідно дати субвенцію на діяльність ЦПМСД в сумі понад 400 тис. гривень. «Як з’ясувалося в ході розмови, селищна рада вже одноосібно стала засновницею цього закладу, навіть не повідомивши нам, – говорив Віктор Олександрович. – Привезли нам розрахунки, які видаються, м’яко кажучи, дивними. Пригадуєте, ми ще на початку року просили головного лікаря впорядкувати штати наших амбулаторій і ФАПів з метою економії коштів? Схоже, до нас тоді не дослухалися. На перший погляд, керівництво ЦПМСД взагалі не хоче контролювати ситуацію належним чином. Ось вам такі факти: Нехворощанська амбулаторія за 9 місяців поточного року використала бензину на суму 12 тис. 544 грн., Соколовобалківська – на 9 тис. 407 грн., а Маячківська – аж на 52 тис. 494 грн. І ніхто не може пояснити, чому це так і звідки взялися астрономічні перевитрати у Маячці, – продовжив В.Дубович. – Більше того, до кінця року просять дофінансувати цю статтю витрат, але суми по кожній амбулаторії передбачили не ті, що можуть виходити із здорового глузду чи детального розрахунку, а пропорційно вже названим. Тобто на Нехворощу 4300 грн., Соколову Балку – 3700 грн., а на Маячку – 20 тис. 700 грн. Крім того, просять ще й на газ, електрику і воду. До речі, щодо електрики, то й тут абсурдні розрахунки. Це говорить лиш про те, що ніхто навіть не задумується, де і як зекономити, тільки надсилають клопотання виділити кошти. А цифри беруть «зі стелі». Керівництво ЦПМСД не знає ситуації на місцях, в амбулаторіях буває у кращому випадку раз на рік. До всього ще й карантин суттєво ускладнює ситуацію, індивідуальних засобів захисту не вистачає, тож у Санжарах медики вже масово звільняються. Словом, дивитися на медицину без сліз не можна».

23:52 12.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь