Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Маячківському ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких розпочалося будівництво внутрішнього туалету.

У Маячківському ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких розпочалося будівництво внутрішнього туалету.

Ми вже розповідали, що у Маячківському ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких розпочалося будівництво внутрішнього туалету. Це буде прибудова до головного корпусу. Там, де донедавна красувався кущ калини, невдовзі «виросте» приміщення, в якому для дітей встановлять сучасну сантехніку. Вхід до нього буде з шкільного коридору. Вже почали завозити будівельні матеріали, збудували фундамент, ведуться інші підготовчі роботи.

23:44 28.10.2021

Укладання договорів на централізоване вивезення твердих побутових відходів

Укладання договорів на централізоване вивезення твердих побутових відходів

Відповідаючи на чисельні звернення з приводу укладання договорів на централізоване вивезення твердих побутових відходів повідомляємо, що жителі Нехворощі можуть укласти ці договори безпосередньо в адмінприміщенні сільського комунгоспу (контактна особа – Світлана Костянтинівна ПАРХОМЕНКО, тел. 050-57-27-905)  

16:07 28.10.2021

На часі – будівництво внутрішнього туалету, який відповідатиме сучасним санітарним вимогам.

На часі – будівництво внутрішнього туалету, який відповідатиме сучасним санітарним вимогам.

Територія Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких досить велика і постійно потребує догляду: то молодий фруктовий сад обрізати й підбілити, то опале листя згребти і вивезти, а ще ж і стадіон за школою закріплений. Та не нарікають на це працівники закладу, бо прагнуть, щоб дітям тут комфортно навчалося.  

14:19 27.10.2021

ЧИ ГОРДИМОСЯ МИ СВОЄЮ ГРОМАДОЮ?

ЧИ ГОРДИМОСЯ МИ СВОЄЮ ГРОМАДОЮ?

Кожен із нас, звичайно ж, скаже: «Так!». Особливо тоді, коли її відзначають як впорядковану, чисту, доглянуту, а нас – як дбайливих господарів. Не менш приємно і розповідати на сайті про толоки, озеленення, колективні прибирання, тощо. Взагалі про те, що на користь людям і що робить нашу громаду комфортною, привабливою.  

22:18 26.10.2021

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ

Шановні жителі Нехворощанщини! Усі ми з вами кожного дня чуємо про страшну біду, яка охопила планету – про коронавірус. Хтось реально сприймає всі події, пов’язані з ним, хтось ставиться до будь-якої інформації про коронавірусну хворобу досить скептично, а комусь, на жаль, довелося особисто зіткнутися з найгіршими наслідками, які приніс нам COVID-19. Бо статистика говорить, що за весь час пандемії цей вірус вразив майже три мільйони жителів України, і з них понад 64 тисячі не змогли подолати цю хворобу.  

23:52 25.10.2021

Сьогодні у Нехворощі побувала знімальна група обласного телебачення, яка цікавилася нашим Парком медиків.

Сьогодні у Нехворощі побувала знімальна група обласного телебачення, яка цікавилася нашим Парком медиків.

Голова громади Віктор ДУБОВИЧ розповів тележурналістам передісторію того, як у селі почалося відродження медичного закладу. Його заступниця Зоя КОРОЛЕНКО пригадала, як ще пару місяців тому на цьому місці був пустир, лежали залишки глиняного приміщення (колишнього пологового будинку) та двох вхідних погребів. Тепер ця територія буде окрасою села.  

22:49 25.10.2021

ОСІННІ КЛОПОТИ

ОСІННІ КЛОПОТИ

Майже завершився падолист. Суха, тепла погода сприяє тому, аби до настання справжніх холодів та снігопадів прибрати парки, закріплені території, місця відпочинку від листя та сухої трави. Жителі Соколової Балки сповна використовують цю можливість. У тому переконався голова громади Віктор ДУБОВИЧ, відвідавши це село і поспілкувавшись із заступницею Світланою КАЛІНІЧЕНКО. «Біля кожного магазину та в громадських місцях уже прибрано, всі клумби приготували до зимування, – розповіла Світлана Миколаївна. – Днями Полтавська газонафтова компанія надала техніку для впорядкування місць тимчасового накопичення твердих побутових відходів. А керівник ТОВ «Сокіл» Владислав Миколайович КИВА на прохання адміністрації школи надав трактор з причепом для вивезення сміття».  

21:45 25.10.2021

ДО УВАГИ АБОНЕНТІВ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ!

ДО УВАГИ АБОНЕНТІВ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ!

На даний час з усіх абонентів централізованого водопостачання більш як 50 домогосподарств мають заборгованість за спожиті послуги від 500 до 2000 гривень. Є й окремі «рекордсмени», які заборгували до 4 тис. гривень. Тобто ці абоненти не розраховуються за воду впродовж кількох років, хоча послугою користуються. Нині загальна сума боргу таких абонентів становить більше 70 тис. грн., що негативно впливає на господарську діяльність комунального підприємства «Нехворощанський сільський комунгосп», на підготовку водомережі до роботи в зимових умовах.  

12:13 23.10.2021

ЗАВДЯКИ НАШІЙ ЗГУРТОВАНОСТІ У МАЯЧЦІ БУДЕ ПАРК

ЗАВДЯКИ НАШІЙ ЗГУРТОВАНОСТІ У МАЯЧЦІ БУДЕ ПАРК

І це сказано не просто так. Бо завдяки активній, небайдужій позиції багатьох жителів нашої громади маячківці змогли реалізувати цю ідею – закласти в центрі свого села сучасний парк з декоративних дерев, які, між іншим, коштують не так і дешево. Тому торік спеціаліст відділу земельних ресурсів Надія РОМАНКО написала проєкт облаштування зони відпочинку, який взяв участь у конкурсі «Екологічні ініціативи Полтавської області». Під час голосування ми всією громадою підтримали цей проєкт, завдяки чому вдалося залучити з обласного бюджету 50 тис. гривень, на які днями придбали у Кременчуці 15 ялинок трьох видів, 25 кущів ялівцю, 13 смарагдових туй, 10 саджанців скумпії (рай-дерева) двох видів, 11 кущів барбарису трьох видів, 73 корінці самшиту.  

23:53 22.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь