A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

СЬОГОДНІ – ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

СЬОГОДНІ – ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Це свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний момент стати опорою для своєї країни, рідних і близьких. Свято кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу.  

18:48 06.12.2021

4 грудня – ВВЕДЕННЯ У ХРАМ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

4 грудня – ВВЕДЕННЯ У ХРАМ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

Це свято належить до числа двонадесятих, тобто є одним із 12-ти найважливіших свят після Великодня. З нагоди свята хочемо побажати усім жителям нашої громади чистої любові й доброї надії, світлої радості та незгасної віри, міцних сил і щедрості душі, небесної благодаті та щасливої родини! Нехай Бог пошле кожному терпіння і здоров'я, вірності, розсудливості та доброти серця! Виконавчий комітет СТГ

12:20 04.12.2021

3 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

3 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Людське життя сповнене надій, сподівань, прагнень. На жаль, ніхто не захищений від раптових подій, які здатні перевернути звичайний ритм життя. Нещасні випадки, що трапляються з людьми в побуті і на виробництві можуть призвести до втрати працездатності, обмежити фізичні можливості та кардинально змінити звичний спосіб життя. Завдання суспільства ? не залишити людину наодинці зі своїми проблемами, а надати всю необхідну допомогу для відновлення здоров`я, для полегшення фізичного та морального стану.  

19:19 03.12.2021

ШЕДІЄВЕ ОЧИМА ПТАХІВ...

ШЕДІЄВЕ ОЧИМА ПТАХІВ...

Погляньте, серед якої краси ми живемо! Цей відеофільм є подарунком жителям громади від депутата Олександра Романенка до Дня місцевого самоврядування.

21:33 02.12.2021

РАДИЛИСЯ КУЛЬТПРАЦІВНИКИ

РАДИЛИСЯ КУЛЬТПРАЦІВНИКИ

Сьогодні у залі засідань Нехворощанського БК відбулася нарада працівників закладів культури, яку провела заступниця голови громади Ольга ХОМЕНКО. Під час обміну думками присутні обговорили чимало нагальних питань, що стосуються діяльності галузі.  

21:31 02.12.2021

А КОЗИ Й НИНІ ТАМ...

А КОЗИ Й НИНІ ТАМ...

Хоч на весь Інтернет пиши, хоч волай, хоч до совісті цих господарів закликай, проте їм - байдуже! Цікаво, що говоритимуть і як виправдовуватимуть вони свою бездіяльність на засіданні адміністративної комісії? До речі, ці фото зроблені годину тому.

17:52 01.12.2021

30-РІЧЧЯ ІСТОРИЧНОЇ ПОДІЇ

30-РІЧЧЯ ІСТОРИЧНОЇ ПОДІЇ

Сьогодні в Україні відзначають 30-ту річницю Всеукраїнського референдуму, на якому волевиявленням народу було підтверджено Акт проголошення незалежності України, ухвалений 24 серпня 1991 року Верховною Радою.  

17:48 01.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь