Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

СЕСІЯ НЕХВОРОЩАНСЬКОЇ ОТГ

СЕСІЯ НЕХВОРОЩАНСЬКОЇ ОТГ

Участь у ній взяли 16 депутатів, проходило засідання в залі БДЮТ, вів його голова громади Віктор ДУБОВИЧ. Переглянути оприлюднені документи

20:37 10.12.2020

ВІДРОДЖЕННЯ МЕДЗАКЛАДУ ТРИВАЄ

ВІДРОДЖЕННЯ МЕДЗАКЛАДУ ТРИВАЄ

Ті нехворощани, котрі мешкають неподалік приміщення колишнього стаціонару сільської лікарні, мають можливість спостерігати, як іде будівництво нового даху. На місці колишньої операційної зали вже зведено два бокси для спецавтотранспорту, надалі – внутрішні роботи.

20:29 10.12.2020

10 грудня – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ФУТБОЛУ

10 грудня – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ФУТБОЛУ

Саме 10 грудня, за рішенням Організації Об’єднаних Націй (ООН), святкується Всесвітній день футболу. Тож для вболівальників «гри у м’яч ногами» виникає хороша нагода ще раз згадати, яку гаму емоцій викликає найпопулярніша спортивна гра. Зокрема, ми згадуємо про величезне соціальне значення футболу, котрий, як жодне інше явище, вміє об’єднувати людей різних національностей, віросповідань, професій, вікових груп.

11:29 10.12.2020

ЗУСТРІЧ ІЗ СОКОЛОВОБАЛКІВСЬКИМИ ПЕДАГОГАМИ

ЗУСТРІЧ ІЗ СОКОЛОВОБАЛКІВСЬКИМИ ПЕДАГОГАМИ

На початку тижня голова громади Віктор ДУБОВИЧ разом зі своїми заступниками побував з робочим візитом у Соколовобалківському закладі освіти, маючи бажання ближче з ним познайомитися і детальніше вивчити його проблеми. «Мене зацікавило і навіть певним чином вразило, що за дві доби школа використала 360 кубічних метрів газу, тоді як за цей час всі комунальні заклади ОТГ – 430. Куди тут дівається газ?» – пояснив головну мету свого попереднього візиту Віктор Олександрович.

20:29 09.12.2020

МИ ПЕРЕМОГЛИ СЕРЕД 48 ГРОМАД

МИ ПЕРЕМОГЛИ СЕРЕД 48 ГРОМАД

Як повідомлялося на цій сторінці раніше, наша Нехворощанська громада перемогла в конкурсі відбору територіальних громад для надання підтримки у розробці Стратегій розвитку, який був оголошений за Програмою «U-LEAD з Європою». Сьогодні надійшла уточнена інформація про те, що загалом в Україні участь у цьому конкурсі взяли 183 територіальні громади, з них 48 – у Полтавській області. За умовами конкурсу, перемогу здобули 2 громади: ДИКАНСЬКА селищна і НЕХВОРОЩАНСЬКА сільська. Саме вони й отримають підтримку в розробці своєї Стратегії розвитку.

21:00 08.12.2020

З ОБНОВКОЮ!

З ОБНОВКОЮ!

Наприкінці минулого тижня Нехворощанський ЗДО «Сонечко» одержав для харчоблоку нове технологічне обладнання, яке відповідає сучасним стандартам і вимогам Держпродспоживслужби. Як розповіла завідувачка закладу Людмила Миколаївна ГАНЗІЙ, сталася ця приємна подія завдяки підтримці керівництва і громади, і відділу освіти.

20:57 08.12.2020

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Сьогодні члени новоутвореного виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради зібралися на своє перше засідання. Перед початком роботи голова виконкому Віктор ДУБОВИЧ привітав присутніх зі святом – Днем місцевого самоврядування. «Нам з вами належить найближчі п’ять років працювати для громади, і ми повинні працювати так, щоб не бути гіршими за сусідів, щоб і до нас їхали за досвідом», - зазначив Віктор Олександрович і побажав колегам успіхів у діяльності. «Нам треба бути оптимістами й рухатися вперед, до намічених цілей. Тому зичу вам на цьому терені успіхів, удачі, натхнення і міцного здоров’я. А ще уміти переступати негаразди й долати труднощі. Упевнений, що все у нас вийде», – додав він.

17:17 07.12.2020

ВІДВІДАЛИ КОЖНОГО,  ХТО ПОТРЕБУЄ ДОПОМОГИ

ВІДВІДАЛИ КОЖНОГО, ХТО ПОТРЕБУЄ ДОПОМОГИ

Щороку 3 грудня відзначається Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями та особливими потребами. Цей день покликаний привернути увагу до проблем таких людей, до захисту їхніх прав, гідності та благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. А ще він є нагадуванням людству про його обов'язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства - людей із інвалідністю.

17:09 04.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь