Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

14 жовтня – СВЯТКОВИЙ ДЕНЬ!

14 жовтня – СВЯТКОВИЙ ДЕНЬ!

Ми відзначаємо відразу кілька свят: Покрову Пресвятої Богородиці, День українського козацтва і День захисника України.

21:11 13.10.2020

«Бібліо – арт- простір»

«Бібліо – арт- простір»

Донедавна в більшості слово «бібліотека» асоціювалось з тишею, неспішним плином часу, стелажами книг і підшивками старих газет та журналів. Проте сучасні публічні бібліотеки прагнуть крокувати в ногу з часом, розвиваються, урізноманітнюють свою роботу, стають місцями креативних і освітніх новацій, центрами творчості, спілкування, обміну ідеями.

21:15 07.10.2020

4 ЖОВТНЯ - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

4 ЖОВТНЯ - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Шановні колеги, освітяни - працівники закладів освіти, дошкільних і позашкільних закладів! Щороку перша неділя жовтня дарує нам наше професійне свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

08:32 04.10.2020

ВІТАННЯ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

ВІТАННЯ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Шановні освітяни, дорогі ветерани педагогічної ниви, всі, хто причетний до справи навчання і виховання молодого покоління! Сьогодні хочу звернутися до кожного з вас, хто працює у загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних закладах освіти нашої громади, а також до колективу Андріївської санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів.

08:30 04.10.2020

СЬОГОДНІ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ та ДЕНЬ ВЕТЕРАНА

СЬОГОДНІ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ та ДЕНЬ ВЕТЕРАНА

1 жовтня в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади. Перше свято засноване Генеральною Асамблеєю ООН в 1990 році, друге ми відзначаємо на підставі Указу Президента України № 1135/2004 від 24-го вересня 2004-го року. Мета обох цих свят – зосередитися на вирішенні проблем літнього покоління.

13:34 01.10.2020

30 ВЕРЕСНЯ – ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

30 ВЕРЕСНЯ – ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

Шановні бібліотекарі нашої громади! Сердечно вітаю вас із професійним святом - Днем бібліотек! У всі часи бібліотека була джерелом отримання різноманітних знань, накопичених людством. Книга і сьогодні залишається джерелом інформації, а бібліотекар - хранителем і рушієм людської культури.

07:38 30.09.2020

Приємна подія відбулася сьогодні у Нехворощі – входини у відремонтоване приміщення

Приємна подія відбулася сьогодні у Нехворощі – входини у відремонтоване приміщення

Святкували дві установи: Центр надання соціальних послуг і відділ освіти. Як і годиться для таких урочистостей, в.о. голови ОТГ Ольга Гапон, керівник Центру Мирослава Рожко та начальник відділу освіти Ірина Шерстюк перерізали червону стрічку, а колеги піднесли їм квіти і короваї. Під час коротких урочистостей О.Гапон нагадала присутнім, що цієї події чекали давно. Подякувала усім, хто доклав зусиль, аби наблизити це свято – депутатам та керівництву нашої громади, будівельникам, працівникам місцевого комунгоспу та бригаді з благоустрою. Тепер і Центр соціальних послуг, і відділ освіти працюватимуть і прийматимуть відвідувачів у більш комфортних умовах. Ольга Миколаївна висловила побажання, аби подібні свята частіше були у нашій громаді.

16:45 18.09.2020

Щиро вітаю всіх з Днем фізичної культури і спорту України!

Щиро вітаю всіх з Днем фізичної культури і спорту України!

Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективну співпрацю в команді, вміння підкорювати власний інтерес загальній меті. Наша громада має міцні спортивні традиції. У нас є ветерани спортивного руху, є футбольні команди, є багато любителів інших видів спорту, є тренери-наставники та вчителі фізичного виховання, які долучають до спортивної роботи активну молодь. Користуючись нагодою, висловлюю глибоку вдячність вам, шановні, за примноження переможних традицій і спортивної слави рідного краю.

10:20 13.09.2020

10 вересня відбулася чергова сесія Нехворощанської сільської ради.

10 вересня відбулася чергова сесія Нехворощанської сільської ради.

На неї прибули депутати нашої ОТГ і громадяни, які записалися на виступ. Перед початком засідання до присутніх звернулася депутат Новосанжарської районної ради - Борсук О. В., яка озвучила звернення батьків нашої громади про відкриття філіалів музичної школи в старостинських округах громади. Також свої виступи озвучили: Рожко М. П., Геращенко І. О., Кравець А. М..

23:16 11.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь