Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЧЕРГОВА СЕСІЯ ОТГ 16.06.2020

ЧЕРГОВА СЕСІЯ ОТГ 16.06.2020

Сьогодні, 16 червня депутати зібралися, аби розглянути більше десяти питань, внесених до порядку денного, та обговорити низку важливих проблем.

08:40 20.06.2020

Шановні фермери, аграрії, господарі землі!

Шановні фермери, аграрії, господарі землі!

Сердечно вітаємо Вас із професійним святом – Днем фермера. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох. Хай обходять Вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі. З повагою - в.о. голови ОТГ Ольга ГАПОН

08:23 19.06.2020

ЕКОБУС ДЛЯ ГРОМАД ПОЛТАВЩИНИ

ЕКОБУС ДЛЯ ГРОМАД ПОЛТАВЩИНИ

17 червня 2020 року відбувся семінар “Екобус для громад Полтавщини”, під час якого презентували новий автомобіль, який буде курсувати громадами області для збору відпрацьованих батарейок, люмінесцентних ламп та ртутних термометрів. Екобус розпочне свою роботу вже з наступного тижня. Орієнтовно, він працюватиме цілий день в одній громаді, куди буде приїздити лише раз на два-три місяці. Екобус працюватиме в усіх районах області.

08:21 19.06.2020

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ !

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ !

КП «Нехворощанський сільський комунгосп» надає населенню такі види послуг: - косіння трави роторною косаркою – 9 грн. 30 коп. за сотку; - послуги екскаватора-навантажувача (копання погребів чи вигрібних ям, траншей, навантаження сміття тощо) – 395 грн. за годину; - послуги з перевезення вантажів тракторним причепом – 250 грн. 40 коп. за годину; - послуги столярного цеху, що має рейсмусовий та фугувальний верстати – виготовлення та ремонт виробів з дерева за індивідуальним замовленням клієнтів. Довідки за телефонами: (099) 223-40-68 та (066) 407-87-70.

17:10 12.06.2020

З ПЕРЕМОГОЮ НАС УСІХ !!!

З ПЕРЕМОГОЮ НАС УСІХ !!!

У Полтавській обласній раді визначили рейтинг переможців конкурсу екологічних ініціатив Полтавської області. У рамках фінансування на загальну суму 2 млн. грн. потрапляє близько 50 проєктів. З приємністю повідомляємо, що з-поміж них – і всі три проєкти Нехворощанської ОТГ. Зокрема, кожен з них посів свій рейтинг в загальному списку:

17:08 12.06.2020

Засідання виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради

Засідання виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради

Доброго дня шановні жителі Нехворощанської громади! Попри те, що на території нашої держави ще діють карантинні міри, життя не стоїть на місці. Тож сьогодні 22 травня відбулося засідання виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради. На цьому засіданні було розглянуто і затверджено такі питання:

21:44 22.05.2020

ВИШИВАНКО МОЯ, ВИШИВАНКО – ТИ ДНІПРА МОГО ХВИЛЯ ЖИВА…

ВИШИВАНКО МОЯ, ВИШИВАНКО – ТИ ДНІПРА МОГО ХВИЛЯ ЖИВА…

Карантин – карантином, а свято відмінити навіть йому несила. Та ще якого свята! Котре не просто єднає українців, а єднає цілі покоління. Бо з сивої давнини (кажуть, з епохи неоліту, а це щонайменше від третього тисячоліття до нашої ери!) наші пращури вкривали сітчастими візерунками одяг, посуд та інші речі скупого тодішнього побуту, щиро вірячи, що такий орнамент має магічну силу й захищає родину від лиха. Оздоблювали вишивкою святковий одяг і сармати, які жили на території сучасної України і сприймали вишите вбрання за обереги від зла. Отож вчені вважають вишивку скарбницею вірувань, звичаїв, обрядів, духовних прагнень, інтелекту українського народу, результатом його унікальної духовно-матеріальної еволюції. Бо століттями цей вид мистецтва вдосконалювався, урізноманітнювалися сполуки кольорів, з’являлися нові види і технічні прийоми вишивки – тепер дослідники їх налічують понад сотню (гладь, хрестик, низь, мереження, бігунець, плетіння тощо).

21:54 21.05.2020

21 травня – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

21 травня – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

Це свято нове і не в усіх календарях позначене червоним кольором, однак важливе для кожного українця, бо покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.

21:49 21.05.2020

СЬОГОДНІ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ

СЬОГОДНІ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ

Всесвітній день сімейного лікаря в усьому світі відзначається 19 травня. Вперше ідея святкування була запропонована та одноголосно схвалена у травні 2010 року на засіданні Всесвітньої організації сімейних лікарів.

22:02 19.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь