Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

День Державного Прапора України

День Державного Прапора України

Щороку 23 серпня, за добу до святкування Дня Незалежності, Україна відзначає День державного прапора. Дата була обрана на згадку про події 1991 року, коли до будівлі Верховної Ради група народних депутатів внесла синьо-жовтий стяг. Саме ж свято є відносно новим і було засноване указом другого президента України Леоніда Кучми "Про День Державного Прапора України" від 23 серпня 2004 року. Встановлене воно з метою виховання поваги громадян до державних символів України.

21:27 23.08.2020

20 серпня відбулася зустріч в.о. сільського голови Ольги Миколаївни Гапон з першим заступником Мачухівського сільського голови Павленка Володимира Івановича.

20 серпня відбулася зустріч в.о. сільського голови Ольги Миколаївни Гапон з першим заступником Мачухівського сільського голови Павленка Володимира Івановича.

20 серпня відбулася зустріч в.о. сільського голови Ольги Миколаївни Гапон з першим заступником Мачухівського сільського голови Павленка Володимира Івановича. Під час якої був підписаний Меморандум про партнерство між нашими громадами.

21:34 21.08.2020

Працівники благоустрою не сидять без діла.

Працівники благоустрою не сидять без діла.

 Тільки но дофарбували новий паркан, як уже перейшли в парк. Тут робота кипить не один день: фарбують лавочки, косять траву. Біля однієї з алей встановлюють ліхтарі, які будуть освітлювати парк в ночі. Такі ліхтарі планують згодом встановити біля всіх алей парку.

21:39 20.08.2020

ДО ВІДОМА.

ДО ВІДОМА.

4 серпня 2020 року в приміщенні сільської ради відбулося засідання Виконавчого комітету. Його провела Бугорська Світлана Володимирівна, за присутності в.о. сільського голови Ольга Гапон, так як Ольга Миколаївна зараз знаходиться у тарифній відпустці. Перед засіданням відбулася коротка нарада за участі в.о. старост сіл громади, а також директорів сільських Будинків культури.

22:14 06.08.2020

Питання потреби громади у трансформації Андріївської санаторної школи

Питання потреби громади у трансформації Андріївської санаторної школи

На минулій сесії, яка відбулася 16 липня 2020 року, депутати нашої громади звернулися до т.в.о. Міністра освіти і науки Шкарлета С.М, з питанням потреби громади у трансформації Андріївської санаторної школи. На ту кількість дітей, що проживають на території нашої ОТГ, відкриття ліцею на базі Андріївської санаторної школи не є доцільним. Сільську раду дуже хвилює це питання, адже фінансування шкіл залежить від кількості учнів. Тому кількість дітей у закладі - це той чинник, за яким визначають, чи бути школі. В цьому році на території нашої ОТГ вже було закрито один заклад освіти, а з такою перспективою прийдеться закрити ще не одну школу. За словами батьків, керівництво Андріївської санаторної школи пропонують ще такий сценарій: віддайте нам дітей на два тижні, а тоді можете повернути їх до рідних шкіл. Це знову ж для того, щоб на 5 вересня до Департаменту освіти і науки подати звітність з кількістю дітей, і отримати державну субвенцію, яку натомість не отримають інші заклади. Тож дорогі батьки, добре подумайте про майбутнє своїх дітей. Чи потрібно зараз забирати дитину з однієї школи, щоб вони проходили період адаптації до однолітків та вчителів, в іншій? Чи будете ви готові до того, що ваша дитина не встигла звикнути до навчального процесу, як їй знову потрібно звикати до чогось нового? І як це вплине на успіхи у навчанні. Майбутнє своїх дітей програмуєте ви самі. І дуже багато залежить від знань, які вони отримають у школі. Тож дорогі батьки, будьте зацікавленими у майбутньому своїх дітей.

22:14 06.08.2020

Чергова сесія Нехворощанської сільської ради 16.07.20

Чергова сесія Нехворощанської сільської ради 16.07.20

Сьогодні відбулася чергова сесія Нехворощанської сільської ради. На неї прибули депутати нашої ОТГ, керівники освітніх закладів, будинків культури, а також громадяни, які записалися на виступ під час сесії.

23:40 16.07.2020

Шановні бухгалтери!

Шановні бухгалтери!

Прийміть у цей чудовий літній день теплі вітання з вашим професійним святом - Днем бухгалтера. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу, а кожному бухгалтеру в цей день люди висловлюють подяку і шану за скромну, але вкрай необхідну клопітку працю, яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю, принциповістю, законністю.

12:23 16.07.2020

Соколова Балка теж долучилася до захисту довкілля.

Соколова Балка теж долучилася до захисту довкілля.

Сьогодні працівниці благоустрою була вручена екологічна карета. Але збереження чистоти в наших селах залежить не тільки від працівників, а і від нас усих. Тож будьмо відповідальними, цінуймо природу і нелегкий труд наших працівників по благоустрою.

17:21 13.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь