Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗАПРОШУЄМО НА РАДІОДИКТАНТ

ЗАПРОШУЄМО НА РАДІОДИКТАНТ

Щороку 9 листопада, у День української писемності та мови, з метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури, у нашій державі проводиться Всеукраїнський радіодиктант національної єдності.

23:32 08.11.2020

ЗУСТРІЧ З НЕХВОРОЩАНАМИ

ЗУСТРІЧ З НЕХВОРОЩАНАМИ

Сьогодні новообраний голова ОТГ Віктор ДУБОВИЧ провів робочу зустріч зі своїми односельцями. Виборців у Будинку культури зібралася майже повна зала. Нехворощани прийшли почути від керівника громади про його першочергові дії на цій посаді та відповіді на свої запитання.

23:27 06.11.2020

ЧЕРГОВІ ЗУСТРІЧІ

ЧЕРГОВІ ЗУСТРІЧІ

Сьогодні, 5 листопада, новообраний голова ОТГ Віктор ДУБОВИЧ провів наступні робочі зустрічі з жителями сіл Маячка та Лівенське.

23:24 05.11.2020

ЗУСТРІЧІ З ВИБОРЦЯМИ

ЗУСТРІЧІ З ВИБОРЦЯМИ

Сьогодні новообраний голова Нехворощанської ОТГ Віктор ДУБОВИЧ провів робочі наради з жителями сіл Шедієве, Соколова Балка та Андріївка. На початку кожної зустрічі він дякував виборцям за їхню підтримку і небайдужість до майбутнього нашої громади. Повідомив, що кілька днів тому Нехворощанський опорний заклад одержав новий шкільний автобус, «у тім числі й завдяки тому, що ми підтримали на виборах політичну партію «Рідне місто».

23:19 04.11.2020

1 листопада – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

1 листопада – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

11:59 01.11.2020

ФУТБОЛЬНІ БАТАЛІЇ

ФУТБОЛЬНІ БАТАЛІЇ

24 жовтня на стадіоні села Андріївка відбувся розіграш кубка, присвяченого пам’яті Олега Якименка. У зустрічі взяли участь три команди – місцева «Сокоріль», галущиногреблянський «Гетьман» і малокобелячківський «Маяк».  

11:56 27.10.2020

ЩЕ ОДНА ОБНОВКА

ЩЕ ОДНА ОБНОВКА

На чисельні прохання нехворощан керівництво сільської ради ініціювало встановлення біля колишньої автостанції, на місці якої тепер приватний магазин, критої автозупинки. Підрядник виконав роботи оперативно, за два дні, і 23 жовтня цією зупинкою вже могли користуватися пасажири, очікуючи автобуса. Пізніше туди буде підведено освітлення, яке діятиме в темну пору доби, а також сільська рада замовила табличку з графіком руху пасажирських автобусів.

20:43 24.10.2020

ДО УВАГИ ВИБОРЦІВ НЕХВОРОЩІ!

ДО УВАГИ ВИБОРЦІВ НЕХВОРОЩІ!

25 жовтня 2020 року, в день голосування, у Нехворощі буде організоване підвезення виборців у центр села до виборчої дільниці. Автобуси відправлятимуться за таким графіком: - з відділку «двадцятий» - о 9-й годині ранку - з відділку «калініна» - о 9 год. 15 хв. - з відділку «чапаєва» - о 10 год. 30 хв. - з відділку «ілліча» - об 11 год. 30 хв. Запрошуємо скористатися наданим транспортом і взяти участь у виборах.

20:40 19.10.2020

Остання сесія першого скликання

Остання сесія першого скликання

Сьогодні відбулася остання сесія першого скликання Нехворощанської ОТГ. Чим запам’ятається воно і для самих обранців, і для їх виборців? Мабуть, «гарячими» суперечками та взаємозвинуваченнями, звільненням голови громади та його заступника, часом – гучними заявами, закриттям Шедіївської школи, намаганням вирішити проблему навколо закриття нехворощанської лікарні тощо. Не завжди депутати були однодумцями у підході до нагальних проблем, не завжди досягали консенсусу. Сьогодні вони теж дискутували, емоційно обмінювалися думками, вносили пропозиції і голосували, дехто навіть демонстративно покинув залу засідань, не дочекавшись закриття сесії. Та не зважаючи на всі ці перипетії (куди ж без них навіть у такому маленькому "парламенті", як наш!), перше скликання запам’яталося перш за все конструктивною роботою. Вони дійсно були першими, як жартує Юрій Лебедин – «первопроходцами или первопроходимцами», кому випало розбудовувати адміністративне новоутворення під назвою «об’єднана територіальна громада». Їм випало приймати низку важливих і відповідальних рішень, що суттєво впливали на життя і розвиток цієї громади. Так само вперше Світлана Калініченко, Світлана Анепір, Таїсія П’явка і Марина Романенко працювали в іпостасі старост. Наскільки якісно й ефективно вдалося їм усім виправдати довір'я виборців – покаже час. Одне можна сказати достеменно: вони виконали свою місію і їхні імена увійшли в історію ОТГ. Тож подякуймо їм за роботу, пам’ятаючи при цьому, що депутати працювали на громадських засадах, декому з них доводилося їздити на сесії власним транспортом за півтора десятка кілометрів, та ще й розбитими дорогами.

20:37 16.10.2020

ВІТАННЯ ОСВІТЯНАМ

ВІТАННЯ ОСВІТЯНАМ

Шановні педагоги нашої громади, шановні працівники закладів освіти!

21:13 13.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь