Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІЗИТ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА

ВІЗИТ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА

Сьогодні у нашій громаді з робочим візитом побував народний депутат України по 149 виборчому округу Костянтин КАСАЙ. У Нехворощу він приїхав не один, а із своїм помічником Сергієм ПЕТРЕНКОМ, заступником директора «Полтавагазвидобування» Павлом КИШКАРЕМ та головою Новосанжарської районної державної адміністрації Владиславом ВАСЮТОЮ.  

22:35 28.12.2020

ТРЕТЯ СЕСІЯ НОВОГО СКЛИКАННЯ

ТРЕТЯ СЕСІЯ НОВОГО СКЛИКАННЯ

Проходила вона, як і попередні, у приміщення Будинку дитячої творчості, прибуло на неї 14 депутатів. А питань, які належало розглянути, внесли до порядку денного близько двадцяти. Оскільки голова ОТГ перебуває на лікарняному, то сесію вела секретар ради Світлана БУГОРСЬКА.   Переглянути оприлюднені документи   

19:20 24.12.2020

ШАНОВНІ НЕХВОРОЩАНИ!

ШАНОВНІ НЕХВОРОЩАНИ!

Наближаються новорічні свята, які вирізняються з-поміж інших тим, що ми традиційно прикрашаємо ялинки і фасади будинків іграшками та гірляндами. Цього разу, з ініціативи керівництва ОТГ, святкові ілюмінації з’явилися і на центральній вулиці Нехворощі, навпроти школи і дитсадка. Біля Будинку культури, як і в кожному населеному пункті, встановлено головну ялинку села. Це зроблено для кожного з вас, аби створити святковий настрій, аби могли ваші діти й онуки помилуватися різнокольоровими вогниками, а підлітки могли відпочивати тут, проводити своє дозвілля.  

19:16 23.12.2020

ВІТАННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ

ВІТАННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ

В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей та бідних, тих, хто найбільше потребує любові та турботи. Це світле і радісне свято першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Різдва Христового та Нового Року. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття надії і любові, надихає на добрі справи і милосердя до інших. У День Святого Миколая хочу привітати усіх жителів громади від себе особисто, від імені своїх заступників, депутатського корпусу та виконавчого комітету. Нехай цьогорічне свято запам'ятається жителям нашого краю приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями. Бажаю кожній родині добра і щастя. Хай тепло і ласка не покидають Ваші оселі, а Святий Миколай приносить тільки радість. Менше Вам проблем, а побільше удачі в усьому! Зі святом! З повагою – голова ОТГ Віктор ДУБОВИЧ

21:57 18.12.2020

ЗУСРІЧ У СОКОЛОВІЙ БАЛЦІ

ЗУСРІЧ У СОКОЛОВІЙ БАЛЦІ

Сьогодні голова ОТГ Віктор ДУБОВИЧ та його заступник Ольга ХОМЕНКО побували у Соколовій Балці, де оглянули приміщення амбулаторії ЗПСМ. Медсестри Тетяна МАНЬКО і Наталія МАСЛАК відповіли на запитання керівників громади, показали приміщення. Воно у досить непоганому стані, затишне всередині, бо вісім років тому тут проведено капітальний ремонт. «Дуже нам тоді допомогли і районна та місцева влада, і керівник місцевої агрофірми Володимир ЗАМУЛА» – розповіла Тетяна Миколаївна. Однак є й невирішені проблеми – відсутність внутрішнього туалету і неможливість користуватися спецавтомобілем через його неукомплектованість. Хоча обслуговує амбулаторія 1320 чоловік, буває багато викликів.  

22:57 17.12.2020

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Ті, хто вважають 14 грудня своїм святом, давно називають його Днем ліквідатора. Адже цей день не тільки свічка пам’яті на честь загиблих товаришів, а й визначна дата, що згуртувала величезну кількість людей перед лицем великої біди. Її відлуння стихне ще не скоро. Її наслідки відчувають на собі нинішні і відчують майбутні покоління. Проте, ми з оптимізмом дивимося у майбутнє, вчимося на помилках і маємо робити все можливе, аби подібне ніколи не повторилося.

22:44 13.12.2020

ФУТБОЛЬНЕ СВЯТО

ФУТБОЛЬНЕ СВЯТО

Сьогодні у Нехворощі на спортивному майданчику зі штучним покриттям відбувся перший в історії Нехворощанської ОТГ відкритий чемпіонат з міні-футболу, в якому взяли участь 6 команд. За підсумками змагань команди розмістилися в такому порядку: першість здобув «Сокіл» (с. Соколова Балка), друге місце виборола «Оріль» (Нехвороща), третє – «Михайлівка», за нею йдуть команди «Оріль» (с. Ряське), «Ветеран» (с. Нехвороща) та «Коновалівка».

22:40 12.12.2020

СОКОЛОВОБАЛКІВСЬКІ ФУТБОЛІСТИ

СОКОЛОВОБАЛКІВСЬКІ ФУТБОЛІСТИ

Разом з усією футбольною спільнотою учні Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. 10 грудня святкували Всесвітній день футболу. Бо є палкими прихильниками цього виду спорту, постійно беруть участь у різних змаганнях Діти неодноразово ставали переможцями і призерами футбольних баталій, до прикладу, змагань з міні - футболу серед школярів Новосанжарського району. А серед футболістів Нехворощанської ОТГ посіли друге місце на змаганнях з нагоди відкриття у Нехворощі спортивного майданчика зі штучним покриттям.

22:37 11.12.2020

НОВИНИ ВІД НЕХВОРОЩАНСЬКОГО ЗЗСО

НОВИНИ ВІД НЕХВОРОЩАНСЬКОГО ЗЗСО

Одним із найважливіших чинників формування здорового способу життя школярів є харчування. Своєчасне та якісне харчування учнів у школі забезпечує як збереження здоров’я дітей, так і відновлення їх фізичних та емоційних сил. Всі ці фактори забезпечують ефективне навчання учнів протягом дня.

22:35 11.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь